I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Velkommen til Beauty Buffet (det er blot at tage for sig af retterne)

Jeg lovede jer en række skønhedsfilm, hvor Uffe Buchard og jeg optræder på slap (skønheds)line. Værsgo, velkommen til Beauty Buffet, hvor Uffe og jeg har håndplukket 10 skønhedsprodukter, som gør hud, hår, læber og vipper klar til modeugen. Få stjernernes hemmeligheder, hårartisternes favoritter og eksperternes tips. Og få alt at vide om antiage-puden, som Hollywood (og vi) sover på. Om den skønhedskur, som Uma Thurman sværger til. Og om makeupproduktet, som har taget USA med storm (og kan viske både må linjer væk og makeup, der ikke sidder hvor det skal). Der er en kavalkade på 10 film i alt, som du kan hygge dig med lige her<< Tilsæt gerne popcorn (jeg kan varmt anbefale disse spicy popcorn) og et glas champagne.

11 Kommentarer

 • Svar
  Mie S. K.
  5. august 2015 kl. 10:26

  Kære Charlotte,
  Hvor er de herlige de videoer! Jeg vil lige fortælle dig, at jeg besøgte den fine Aesop butik på Rue Bonaparte, og sikke en dejlig betjening jeg fik, hvor vi talte fransk og jeg blev forkælet med lækre prøver – jeg købte mig en dejlig renseolie og så så jeg et rejsekit til London, som jeg købte med til min kæreste mormor, der fylder 80 om femten dage, og som jeg i al hemmelighed har inviteret til London i efterårsferien, håber ikke hun læser din blog 😉

  Jeg vil i øvrigt høre, hvornår du vil anbefale, at man bruger lidt “skrappere” ingredienser, for fylder 18 om en lille måned, og har svært ved at gennemskue skønhedsjunglen 😉 jeg er rigtig glad for Rudolph Care og andre naturlige produkter, så kan du guide mig lidt rundt i junglen? 🙂

  God sommer,
  Kh Mie

 • Svar
  Anne H
  5. august 2015 kl. 19:35

  Hvor ser I bare dejlige ud! 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. august 2015 kl. 22:28

  Kære Mie,

  Hvor dejligt at høre med Aesop, og ja, der er supergod betjening, og butikken er så fin. Synes du ikke? Og meget hyggeligt med en gave og overraskelse til din mormor. Ønsk hende tillykke fra mig.

  Ift. dét med mere aktive ingredienser, så synes jeg, at du skal vente med det. Nogle eksperter mener, at man ikke kan starte for tidligt. Personligt synes jeg, at det er alt rigeligt, når du er 18, at du har gode renserutiner og supplerer med rene olier/antioxidanter og en god ansigtscreme (med beskyttelse i sommerperioden).

  Da jeg var på din alder, brugte jeg alle mulige antiage-produkter, fordi jeg var nysgerrig og hele tiden ville prøve det nyeste nye. Med det resultat at min hud ikke kunne kapere det og den kom ud af balance. Det var alt for aktivt for så ung en hud. For mig er det vigtigst at sikre, at huden er sund og i balance.

  Giver det mening?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. august 2015 kl. 22:28

  Mange tak, Anne;)

 • Svar
  Mie S. K.
  5. august 2015 kl. 22:44

  Kære Charlotte,

  Jo, den var så yndig den butik! Forstår godt, at det er pariserindernes fortrukkende skønhedsbiks! Jeg skal nok ønske hende tillykke. Ud over at være den bedste mormor man kunne ønske sig, er hun samtidig en inspiration, og hun har da også fyldt på mig af skønhedstips og andet, så meget, at jeg ligesom hende altid har lakeret negle, for det er vores ting – at have pæne hænder 🙂

  Det hele giver mening, og jeg synes det lyde godt også for min pengepung, hihi. Er der nogle særlige produkter, du har haft fingrene i, som du kunne anbefale til ung hud?

  God aften!
  Klem Mie

 • Svar
  Karin V S
  6. august 2015 kl. 10:10

  Kære Charlotte 🙂
  Tak for de gode videoer du og Uffe har lagt på youtube 🙂
  Har et spgm til den hyaluron serum fra Ren I taler om, må den komme om øjnene også. Du nævner i en anden video at den nye sag fra Elizabeth Arden må, men gælder det også serummet fra Ren?
  God modeuge 😀
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. august 2015 kl. 13:09

  Mie, hun lyder skøn din mormor. Lidt ligesom min var.

  Ift. produkter, så kender du jo mine præferencer for gode sunde olier som hybenkerne, mandel og den slags. Det har jeg skrevet masser om herinde. Suppler gerne med en creme fra dit yndlingsmærke. Det er jo meget personligt, hvad man godt kan lide. Det kunne være Caudalie, Origins, Rudolph Care som du nævner, eller hvad du føler dig tiltrukket af og som du synes passer til dig. Eller Aesop – nu kan du jo prøve det og se, hvad du synes. Husk masser af fugt i de cremer, du bruger.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. august 2015 kl. 13:12

  Kære Karin,

  Tak for din hilsen, og dejligt du synes om dem. Det er jeg glad for at høre. Og godt du skriver herinde – man får ikke besked om kommentarer på Youtube, så de er lette at overse.

  Som udgangspunkt anbefaler mærkerne faktisk ikke at bruge deres aktive serummer om øjnene (i virkeligheden heller ikke Ardens nye, selv om Uffe har gjort det med stor succes), men adskillige eksperter siger, at du ligeså godt kan bruge dine ansigtsplejeprodukter om øjnene også. Så det er lidt en smagssag – og noget, du må mærke efter. Personligt bruger jeg altid en specifik øjencreme. Det er min lille skønhedsfetich, og jeg synes vitterlig, at det gør en forskel for mig.

  xCharlotte

 • Svar
  Mie S. K.
  15. august 2015 kl. 21:33

  Kære Charlotte,

  Jeg gik til min favorit helsekost og købte mig en hypenkerneolie, og har elsket den lige siden, sikke en smuk glød den giver – tak for tippet? Er den også god som kropsolie?

  Jeg plejer forløbig min hud med Rudolph Care produkter, og sammen med olien fungerer det rigtig godt! 😉

  Dejlig weekend til dig!
  Klem Mie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. august 2015 kl. 08:20

  Åh, Mie, hvor dejligt at høre. Hybenkerneolie giver nemlig en helt fantastisk glød, og ja, du kan sagtens bruge den til kroppen også, hvis du har lyst.

  Rigtig god indsmøring;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie S. K.
  17. august 2015 kl. 09:45

  Fantastisk, det vil jeg gøre 🙂

  Herlig dag til dig, Charlotte!

  Klem Mie

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...