I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vidste du dette?

Når vi taler om kollagenproduktionen i huden, som typisk begynder at dale fra omkring 30-års alderen, så taler vi ofte om, ja kollagen som noget aldersbetinget. Det er det også i høj grad. Men vidste du, at der er en anden faktor, der spiller mindst lige så meget ind på kollagenet i din hud og krop?

Det er især relevant her efter sommerferien, hvor mange af os har spenderet mere tid i solen i vanligt. Solens stråler har nemlig en stor indflydelse på din kollagenproduktion og på det kollagen, vi allerede har. For meget sollys mindsker kollagenproduktionen og forårsager at dit eget kollagen nedbrydes hurtigere.

Det kan derfor være en rigtig god idé at toppe dit kollagenindtag her efter sommeren for at styrke din krop og hud (eller begynde på at tage kollagen, hvis du har overvejet det og blot ikke er kommet i gang). Normaldosis er 5 g, men du må tage op til 10 g dagligt, hvis du gerne vil give kroppen lidt ekstra i en periode. Vores True Collagen er, som navnet også antyder, helt rent – både i den forstand at det er det reneste og mest bæredygtige på markedet (det har det endog fået en fornem pris for) og rent, fordi der intet andet er tilsat (det kan nemlig clashe med dine øvrige kosttilskud).

Psst … forurening, rygning og et højt sukkerindtag stjæler også din kollagen, blot til høflig info (læs også med her, hvis du har tendens til at kaste dig over lidt for meget sukker)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...