I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Fredagsslik efter vores smag

Har du også brug for lidt ekstra til den søde tand her efter en lang sommerferie efterfulgt af nogle trætte uger med tidlige (skole/arbejds)morgener og aftener, der ender på langs i sofaen? Så kan det være en god idé at tænke lidt over om dét, du fylder i munden, giver et kortvarigt rush eller en rolig mæthed af sanserne.

Vi foretrækker så langt det sidste.

Har du ikke allerede kastet dig over vores chakrachokolader (virkelig mange af jer har), så er det måske nu, du skal gøre det. For ikke nok med at de smager virkelig godt (og nyligt har fået en fornem pris for netop dét), så er de sødet med dadel, der gør oplevelsen mere intens og utrolig tilfredsstillende. Helt perfekt som et lille boost om eftermiddagen eller til aftenkaffen, da de ikke får blodsukkeret til at skyde i vejret, men blot giver en behagelig mæthed.

Og hvad har chakra så med dét at gøre?

Det er bare en lille ekstra topping på det hele. Du behøver selvfølgelig på ingen måde at gå op i den slags for at nyde disse fine chokolader. Du kan også bare vælge efter dine yndlingssmage.

Men er du nysgerrig handler det om, at i ayurvedisk tradition refererer chakra til 7 forskellige energicentre i kroppen, der går fra toppen af hovedet til bunden af rygraden. Fra krone-chakra til rod-chakra.

Hele tanken bag chakra er at skabe flow og energi i kroppen for at sikre din sundhed og vitalitet. Her kan de forskellige chakraer indimellem have brug for næring og balance for at holde et konstant flow.

Det kan man give på mange måder.

Yoga, meditation, massage eller urter.

Eller du kan læne dig tilbage og nyde et stykke chokolade, der er skabt specifikt til at nære de forskellige chakraer.

Som Toasted Coconut & Turmeric, målrettet solar plexus-chakraet som knyttes til vitalitet og handlekraft. Den indeholder mandler, kokosolie og ristet kokos, samt gyldne krydderier som gurkemeje, overtrukket med rå, mørk 75% chokolade. Som en sund, mindre sød og let krydret Bountybar.

Eller Cashew & Matcha, målrettet hjertechakraet som forbindes med kærlighed og glæde. Den indeholder cashewnøddesmør og den velkendte grønne matcha, overtrukket med rå, mørk 75% chokolade. Cremet, med den dybe, grønne matchasmag – og meget fin farve.

Der er 7 forskellige varianter – en til hvert chakra og en fin æske med dem alle samlet, hvis du ikke kan vælge eller gerne vil dele dit fredagsslik med andre.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...