I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Skal den allersidste plads (og Mimi) være din?

Vi havde oprindeligt 20 pladser til den særlige Westman Atelier Glow Masterclass på lørdag, men både Masterclass, Mimi og Pärla har været i høj kurs, og det lykkedes os at liste 4 pladser mere ind i denne uge. De 3 af dem er snuppet – der er én allersidste plads, med medfølgende Skin Glow Kit, tilbage.

Skal den være din?

Så skal du blot sikre dig pladsen her og sætte kryds i kalenderen på lørdag den 10. september klokken 11-13, hvor vi får besøg af to makeupartister fra Gucci Westmans eget makeupteam, der medbringer, ikke kun masser af tips, råd og inspiration, men også et helt særligt Limited Edition Glow Kit med Mimi Baby Blush (den alle har spurgt efter) og Pärla Lit Highlighter (den der lyser dit ansigt op) som ikke normalt er tilgængelige udenfor USA eller kan købes separat. Det indeholder også andre fine fine Westman Atelier bestsellers som du får hjælp til at få det bedste ud af til din hud.

Den særlige Masterclass foregår på vores lyserøde loft i Kronprinsessegade 34 (tæt på skønhedspavillonen), hvor vi serverer sparkling tea og småkager – og skønhedstips ad libitum.

Eventen er for dig, der ligesom os, elsker Westman Atelier og gerne vil have alle de ekstra, særlige, hemmelige og uundværlige tips og tricks til produkterne. Som gerne vil have Gucci Westmans eget makeupartist-team direkte til din rådighed i to fulde timer. Som har spottet de nye Skin Drops, vi lancerer her start september og gerne vil høre, hvad de kan gøre for din hud. Og som har sukket langt efter de eksklusive limited edition produkter som Mimi og Pärla, der ellers ikke er til at få fingre i udenfor USA (lad os bare sige det sådan, at det har været helt oppe at vende på øverste niveau hos Gucci selv og hos David, Guccis mand, før vi fik lov at få dem hjem til jer)

Lyder det som noget for dig?

Så læs fluks meget mere lige her, hvor du også sikrer dig den sidste billet<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...