I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vidste du, at du også kan bruge det som bodyscrub?

Rigtig mange af jer har været forbi min lille skønhedspavillon i Kongens Have for at høre nærmere om Epsom-saltet, der i mine øjne er en basisting på skønhedshylderne på lige med læbebalm og renseprodukter. Der er nærmest ikke det gode, det ikke gør for din krop. Men vidste du, at du også kan lave en eminent bodyscrub ud af det? Bland en håndfuld salt med lidt olivenolie eller kokosolie fra køkkenskabet og giv huden en god forårsrengøring (jo, når solen skinner ses de dér noprede armen og tørre ben tydeligere) eller kom lidt salt på en skrubbehandske og giv huden en ordentlig tur. Det letter både huden og humøret. Er du gået glip af Epsom-saltets fortræffeligheder, så læs mere om min Epsom-favorit lige her<< (og det behøver jo ikke at være helt så Guy Bourdin’sk som nedenfor, men når du skrubber, så kan det være rart med en hjælpende hånd til ryggen)

3 Kommentarer

 • Svar
  Pernille S.
  1. april 2017 kl. 21:37

  Mine trætte havefødder har nydt et afslappende fodbad med din Epsom salt. Så dejligt. Kan du anbefale en god handske til scrub? Vil jo ikke bruge min nye tørbørste fra Karmajeau 😉 måske en almindelig frotéklud kan bruges?
  Tillad mig at komme med et lille tip angående magnesium. Mange kvinder i overgangsalderen sover dårligt om natten. Dette kan afhjælpes ved at benytte en magnesiumspray som forhandles hos Pearls & Props i København – tjek deres hjemmeside!
  Jeg har til slut et spørgsmål vedrørende ansigtscremen fra Mutti, som iøvrigt føles rigtig dejlig på huden, så tak for prøven! Er i tvivl om cremen med faktor 20 vil give nok beskyttelse? Mener at have læst at når man kommer solcreme i ansigtet, så skal dosis være på størrelse med en mandel. Tænker umiddelbart at man så skal bruge meget store mængder af dagcremen?
  God weekend!
  Kh Pernille

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. april 2017 kl. 18:04

  Kære Pernille,

  Tak for besøget, og dejligt at høre, at Epsom-saltet faldt i smag;)

  Mht. handske til skrub, så kan du få nogle helt fine nogle i Matas til en tyver eller deromkring, eller du kan finde dem hos helsekosten (de er måske lidt mere miljøvenlige i materialet). Det er sådan nogle fingerhandsker. Men du kan også sagtens bruge en frottéklud – den anden er blot lettere at have med at gøre.

  Mange tak for dit magnesium-tip. Jeg bruger faktisk magnesiumspray på min søns ben, når han har vokseværk. Det tager uro og evt. smerte. Men et aftenkarbad i Epsom-salt kan også gøre det.

  Mht. MUTI SPF 20, så er det ikke en solcreme, men en dagcreme med solfaktor til hverdagsbrug. Altså almindelige hverdage, hvor man går eller måske cykler til og fra arbejde, er lidt udendørs osv. Hvis du skal sidde i solen og har tendens til sart hud eller pigmentforandringer, er det relevant at have en decideret solcreme med i tasken (La Roche-Posay har en god én – Anthelios med SPF 50 som ikke fylder noget særligt og er meget let i konsistensen). Med disse to skal du blot smøre almindeligt ind. Det er når du skal på stranden eller opholder dig i solen i længere tid, at du skal smøre din solcreme ind i den større mængde (en god håndfuld).

  Giver det mening?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pernille S.
  2. april 2017 kl. 20:31

  Tak, Charlotte det giver så fin mening! Tak for en udførlig forklaring.
  God søndag aften
  Pernille

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...