I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Face Blasting er det sidste nye (men jeg foretrækker jaderullen)

Måske er du stødt på det på de sociale medier allerede for Face Blasting er det helt store nye til opstramning af ansigtet. Efter sigende er der 50.000 på venteliste til den nye Face Blaster – en lille plasttingest med små fangarme – som køres over de steder i ansigtet, som man gerne vil have formet. Det er en slags permanent contouring og det forlyder, at man kun skal gøre det de steder, man gerne vil have ‘slanket’ lidt, da bordet altså fanger.

Jeg har set flere videoer med det og det er vildt som forsøgspersonernes træk fremhæves de steder, den bruges. Men man skal vitterlig vide, hvad man gør, så ansigtet ikke bliver asymmetrisk eller får en facon, du fortryder bagefter. Typisk er det steder som kæbelinjen, 11-tallet mellem øjnene og lige under kindbenene, der blastes, og det behøver du jo faktisk ikke en Face Blaster til.

Brug i stedet din jaderulle til at køre henover disse steder. Den bruger jeg selv til at stramme det hele lidt op, og med den kan du ikke gøre noget forkert. Samtidig giver den den bedste ansigtsgymnastik og mikrocirkulation til ansigtet. Læs mere om jaderullen her, hvis du ikke allerede er i gang.

17 Kommentarer

 • Svar
  Joan Østergaard
  2. april 2017 kl. 19:52

  Hej Charlotte,
  Jeg ville høre om ikke du kune fristes til at lave en video med jaderullen, og vise hvad man skal gøre (og ikke gøre)?

 • Svar
  Pernille S.
  3. april 2017 kl. 07:07

  Sidst jeg var i din smukke pavillon, gav du mig en prøve på Muti øjencreme. Har altid synes det var overflødigt. Da jeg jo bare kunne køre dagcremen hele vejen op! Nu er jeg totalt fan. Den er intet mere end fantastisk. Har aldrig været så fugtmættet i øjenområdet før, og den er så lækker at arbejde med. Den står øverst på min ønskeliste 🙂

 • Svar
  Pernille S.
  3. april 2017 kl. 07:09

  Undskyld for mine slåfejl. Meningen er god nok. Jeg er begejstret for Muti øjencremen 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. april 2017 kl. 08:24

  Hej Joan, det kan du tro, at jeg kan fristes til. Det står faktisk allerede på min (lange) to do-liste sammen med en video om Gua Sha’en. Jeg rykker det op;) – i mellemtiden vil jeg blot lige nævne, at der ikke er noget, man ikke skal gøre. Altså du kan ikke gøre det forkert, så rul endelig løs allerede nu, hvis du har én. Men der er selvfølgelig gode tips til, hvordan du får endnu mere ud af det.

  God mandag, KH Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. april 2017 kl. 08:26

  Kære Pernille,

  Hvor dejligt at den faldt i smag. Og som vi talte om har jeg det på fuldstændig samme måde. Jeg ved godt, at en masse eksperter siger, at øjencreme er overflødigt, men det gør absolut noget for mig. Jeg kan slet ikke undvære det. Og MUTI-øjencremen har netop den dér perfekte konsistens, der er let nok til at friske op og tage poser og hævelser, og rig nok til at gøre noget ved tørhed og linjer.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Joan Østergaard
  3. april 2017 kl. 09:18

  Skønt, tusind tak for hurtigt svar. 🙂
  Af en eller anden grund, kom hele min tekst ikke med, så prøver lige igen.
  Jeg får ofte nogle ret voldsomme hovedpine anfald efter brug af jaderullen, så jeg er bange for, at jeg muligvis trykker for hårdt.
  Glæder mig til at videoen kommer.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. april 2017 kl. 15:21

  Hej igen Joan,

  Det lyder da ikke så godt med hovedpine. Lider du normalt af hovedpineanfald eller spændinger? Jaderullen er jo en slags akupressur på punkter i ansigtet og det siges, at ansigtszoneterapi er lige så virkningsfuldt som fx zoneterapi under fødderne. Og mange af os (typisk kvinder) har en del spændinger i ansigtet, ofte ved kæbepartiet eller i panden. Så måske du trykker på noget, der kan udløse hovedpine. Jeg tænker blot, at der alligevel skal noget til for at udløse så voldsomme hovedpineanfald. Jeg synes under alle omstændigheder, at du skal rulle lidt blidere, så du opløser eventuelle spændinger stille og roligt. Du behøver ikke at trykke hårdt for at få virkningen på huden. Jeg kører selv relativt let med jaderullen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Joan Østergaard
  3. april 2017 kl. 15:50

  Jeg har nok været en tand for grundig, jeg tænker bare, at det skal kunne mærkes for at det virker. 🙂 Jeg prøver lige lidt blidere, og ser hvordan det går.

 • Svar
  Anne
  5. april 2017 kl. 11:19

  Jeg bliver altid så fristet af sådan nogle gadgets, men jeg er også skeptisk, så ofte bliver det ikke til noget. Det kan jo blive ret dyrt, hvis mon hopper på alle de nye trends, men jeg kunne altså godt trænge til en blasting af kæbelinjen 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. april 2017 kl. 21:09

  Ja, Joan, gå du lidt blidere til værks. Faktisk har jadestenen en meditativ effekt, som du sandsynligvis vil få glæde af, når du ruller blidt derudaf. Lad mig gerne vide, om det fungerer bedre (og uden hovedpine).

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. april 2017 kl. 21:10

  Det kender jeg meget godt, Anne. Face Blasteren er en smule for ‘meget’ for mig personligt, især når man kan få et lige så fint kæbelinjeresultat med den langt blidere jaderulle. Men lad mig endelig vide, hvis du falder for den (du bliver så tydeligvis nummer 50.001 på ventelisten;). Jeg er meget nysgerrig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marianne
  17. april 2017 kl. 21:27

  Hej Charlotre! Jeg synes, du skal være varsom med omtale af face blasting – jeg har læst en del om det og kvinden, der står bag. Det virker som en ret voldsom metode – og kvinden der står bag er vist ren amatør (?) Jeg har ikke kunnet finde seriøe tests / anmeldelser af hendes metode nogen steder – kun hendes egne … hun bruger også metoden mod appelsinhud med de værste blå mærker som resultat!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. april 2017 kl. 23:08

  Kære Marianne,

  Tak for din hilsen. Jeg håber absolut, at det skinnede igennem i mit indlæg, at ‘face blasting’ ikke er helt for sjov, og at jeg netop anbefaler den langt mindre invasive jaderulle i stedet, hvis man (læs: de fleste af os) gerne vil have huden strammet lidt op og kæbelinjen mere synlig. Det er således en oplysning og ikke en anbefaling. For jeg synes uanset, at det er interessant at kende til de trends, der nu engang findes. Og med en venteliste på 50.000 må det siges at være en trend, som rigtig mange følger.

  Mht. de blå mærker på kroppen, så går ‘blasting’ netop temmeligt hårdt tilværks. Men blå mærker får du også af fx visse massageformer, sugekopper, Gua Sha og andre langt mere harmløse remedier, hvis du går til den. En af de allerdygtigste sugekop-eksperter herhjemme efterlod mig engang gul og blå på højre skulder. Til gengæld fjernede hun fuldstændig den spænding i skulderen, som ingen andre havde kunnet få væk. Jeg foretrækker klart at undgå den slags mærker, men de betyder ikke nødvendigvis, at metoden er dårlig.

  Jeg håber, at det giver mening.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marianne
  18. april 2017 kl. 14:56

  Tak for svar! – tænker bare, at det jo fungerer som en slags reklame, når du omtaler metoden … Jeg synes bare, at man skal være lidt forsigtig, da der er masser at mystiske metoder derude! Mht. de blå mærker: hvis man bruger blasting på benene flere gange om ugen, kan det vel ikke være godt for huden at gå så voldsomt til værks i månedsvis? Og slet ikke hvis man har tendens til blodudtrædninger …

  Mvh Marianne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. april 2017 kl. 16:38

  Kære Marianne,

  Jeg er helt enig. Der er rigtig mange mystiske metoder derude, og selv om jeg synes, at jeg skrev tydeligt, at det ikke er en metode for alle, så vil jeg da have in mente, at nogle kan opfatte det som en anbefaling. Personligt er jeg meget lidt til de mere invasive metoder – det skriver jeg i øvrigt lidt om i denne uge her på bloggen.

  Og nej, det er absolut ikke meningen, at man skal gå så hårdt til værks, at det giver konstant blå mærker. De blå mærker vil jeg mene er forbeholdt en professionel behandler, og har man tendens til blodudtrædninger, så er det absolut vigtigt at gå stille og roligt til værks. På mine hylder har jeg en Gua Sha som er en tusindår gammel kinesisk metode til at mindske cellulite. Der virker. Også når man gør det stille og roligt. Den kan jeg varmt anbefale.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marianne
  18. april 2017 kl. 17:40

  Gua Sha har jeg allerede købt hos dig 🙂 – synes nu ikke der sker det store …

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. april 2017 kl. 13:30

  Ikke? Hvor ofte bruger du den?

  KH Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...