I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Hvis du vil et spadestik dybere … (ja, vi taler cellulite)

Så vil jeg blot nævne en lille fin event, jeg afholder sammen med dygtige Trine Hedegaard, som er Østerbros absolutte yndlings-yogalærer for kvinder. Ligesom mig er Trine meget optaget af Gua Sha’er og deres eminente virkning på cellulite (og flapperarme og ømme skuldre). Oven i købet på meget kort tid hvis du gør blot en lille indsats med den. Rigtig mange af jer kender allerede virkningen fra den fine Gua Sha-sten, som jeg har fået håndlavet til min lille skønhedspavillon i Kongens Have (hvis du skulle have misset den og gerne vil af med lidt appelsinhud, kan jeg kun varmt anbefale dig at læse med her), og flere har spurgt om den er god at kombinere med yoga. Svaret er absolut ja. Jeg blev selv introduceret til Gua Sha’en til en yogatime i London og senere herhjemme hos netop Trine, der inkorporerede Gua Sha’en i et yogaforløb, der øger virkningen. Vi taler seriøs cellulite-minimering, og det er jo ingen hemmelighed, at det er bikinisæson om ikke alt for længe. Den 30. april klokken 10-13 kan du prøve det selv og både få masser af inspiration fra mig om hud, glød og naturlig forårsrengøring, enkle effektive yogaøvelser fra Trine (jep, det er op på måtten), sunde snacks og selvfølgelig en dejlig goodiebag og din egen Gua Sha med hjem (Gua Sha’en har i sig selv en værdi af 299 kr.). Det foregår altsammen i fotograf Helle Moos’ fine studie i Nordhavn i København, hvor der er masser af lys, ro og plads til skønhedsfordybelse. Køb billet lige her, hvor du også kan læse meget mere om eventen (har du allerede anskaffet dig min Gua Sha, kan du købe billet uden Gua Sha her)

8 Kommentarer

 • Svar
  Sunflower
  30. marts 2017 kl. 14:13

  Hvad med et event i den nordligste del af landet?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. marts 2017 kl. 15:24

  Hej Sunflower,

  Jeg laver hjertens gerne events både i den nordligste del af landet og længere sydover. Vi oplever blot at de er langt sværere at fylde op desværre. Men jeg skal gerne have det i tankerne. Dejligt at du finder det spændende.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lone H
  30. marts 2017 kl. 19:35

  Uhh ja tak til en event i Århus eller evt lidt længere nordpå så er jeg helt klar. Det er altså lidt for laaangt til Kbh

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. marts 2017 kl. 14:08

  Kære Lone,

  Dejligt at eventen vækker interesse. Vi skal gerne have et Århus-event i tankerne fremover.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Helle Skovdal
  31. marts 2017 kl. 14:23

  I Aarhus kommer jeg også, men vælger I Vejle ses vi helt sikkert og lokal hjælp med at finde et sted kan også arrangeres

 • Svar
  Marie
  31. marts 2017 kl. 17:11

  Jeg har aldrig prøvet yoga! Er stiv som et brædt 🙁 vil jeg blive grinet ud?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. marts 2017 kl. 19:18

  Dejligt at høre, Helle – og tak for tilbud om at finde et sted. Det er noteret.

  God weekend;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. marts 2017 kl. 19:26

  Kære Marie, du bliver absolut ikke grinet ud. Alle kan være med, også dem der aldrig har prøvet det før (og dem, der som mig, ikke har fået lavet særlig meget i længere tid, så jeg tvivler også på, at jeg kan nå hverken fødder eller andet). Trines øvelser er virkelig gode, og hun forklarer så fint, at du sagtens kan være med. Jeg tænker faktisk, at det ville være en rigtig fin måde for at dig at prøve yoga på, hvis det er noget, der frister.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...