I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi udvider åbningstiderne i april

Selv om der er højt til loftet og masser af hjerterum, så er skønhedspavillonen et lille sted i disse tider. Vi har kun lov at tillade én ind ad gangen som det er nu, og vi glæder os til at det hele bliver lidt mere åbent for os alle. Men nu åbner vi også en smule mere op her i april, og åbningstiderne er således tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra klokken 11.00-17.00, så kig endelig forbi os fredag også efter skønhedssager til weekenden.

For at undgå alt for meget kø ved pavillonen, afhentes afhentningsordrer stadig fra vores kontor alle hverdage mellem 09.00-16.00 – og her er du også velkommen til at ringe på hvis du skulle have glemt alt om åbningstiderne og går forgæves i pavillonen. Kontoret ligger lidt længere nede ad gaden i Kronprinsessegade 34.

Online har vi selvfølgelig stadig åbent 24/7, og her er vi som altid på pinden for at hjælpe jer med at få samme gode oplevelse når I handler som I får i pavillonen.

Vi sidder klar på chatten med tips, råd og vejledning (og skulle vi være gået ud for at få lidt frisk luft, når du klikker dig ind, så er det blot at skrive dit spørgsmål og trykke ‘send’ og så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar).

Drømmer du om lidt mere grundig vejledning, måske ift. hudplejerutiner, produkter, udfordringer, så er du mere end velkommen til at benytte dig af vores onlinevejledning som har hjulpet i hundredevis af kunder til en smukkere hud og glød. Det er blot at klikke her, og så guider vi dig igennem med spørgsmål. Du kan sågar uploade et foto, hvis du ønsker. Det er helt op til dig.

Og er der noget, du savner fra os eller tænker ville kunne gøre din oplevelse hos os endnu bedre, så lad os det endelig altid vide i en kommentar herunder eller på vores øvrige platforme – eller direkte i en mail her.

Vi bliver altid glade for jeres tilbagemeldinger.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...