I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Jo, nu sker det vitterlig

Det har været noget af en både langsommelig og hård omgang, kan jeg afsløre. Corona og Brexit er ikke den bedste kombination, når det handler om at få kollagenpulver ud af UK. Det kræver et hav af avancerede formularer, papirer og skemaer, og det har taget hvad der føles som hundrede år. Og I har været tålmodige og spurgt sødt og forstående ind til hvornår vores True Collagen ville lande igen, for rigtig mange af jer er, ligesom os, faldet gevaldigt for det bæredygtige kollagenpulver fra Ancient & Brave.

Det kan jeg godt forstå. For det er, hånden på hjertet, det bedste (og faktisk også billigste) kollagenpulver, jeg er stødt på – og jeg har prøvet virkelig mange de sidste par år. Det klumper ikke (vigtigt!), det har ingen smag (ligeså vigtigt), du kan blande det i hvad som helst (nemt og fleksibelt) og så er det 100% potent og bæredygtigt kollagen uden fyldstoffer eller andet som man ofte finder i kollagenpulver (allervigtigst!).

Og nu er det vitterlig på vej. Det lander på onsdag hos os, og vi lægger det op det øjeblik vi får det indenfor døren. Så hold dig klar. Selv om vi har bestilt noget der ligner en hel palle denne gang, så har I det med at overraske os, når det kommer til hvor hurtigt I kan hive produkter ned ad hylderne. Så er du ikke allerede på ventelisten, så kan jeg anbefale dig at skrive dig på her under produktet. At være på venteliste betyder ikke at vi reserverer et produkt til dig. Men det betyder, at du får direkte besked i din mailboks ligeså snart det ligger oppe, så du hurtigt kan slå til, hvis du har savnet dit kollagenshot ligeså meget som os.

Og igen tusind tak for jeres tålmodighed (jeg kan afsløre at jeg selv har gevaldigt brug for ekstra kollagen efter denne omgang).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...