I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi ruller også gerne parfume på

Faste læsere vil kende min forkærlighed for parfumeolie, der rulles på huden, i stedet for at sprayes på som ellers er den klassiske metode til parfumepåføring. Parfumeolier er renere end fx eau de parfum eller eau de toilette, fordi der ikke er vand i, men det er de rene olier. Så det er jo heldigt at nogle af vores absolutte yndlingsparfumer kommer på roll-on.

En af vores bestseller-dufte er Child – den lidt hemmelige kultduft, som er ‘known to drive men wild’ som en berømt Hollywoodstjerne udtalte. Men den helt særlige duft, med jasmin og tuberose, er mindst lige så meget for din egen skyld og nydelse. Hvis du ikke allerede har prøvet den, kan jeg kun varmt anbefale dig at stikke næsen i den næste gang, du er i nærheden af os i Kongens Have (eller når vi dukker op i nærheden af dig med en popup – stay tuned).

Er du mere til månestråler, chik Paris og chypredufte (ikke at det ene udelukker det andet), så rul parfumeolien fra See the Moonlight på pulspunkterne. Det er en fantastisk duft – chik, grøn og crispy på den helt rigtige måde.

Og til de, der drømmer om lidt mere ro i hverdagen og om aftenen inden sengetid, har vi – sammen med en virkelig dygtig irsk aromaterapeut – kreeret denne Calming Roll-on som i min optik (jeg er jo også gevaldigt indblandet) har et helt andet udtryk end de klassiske beroligende lavendeldufte. Vi taler blandt andet orangeblomst som jeg elsker og som giver en helt anden dimension til duften, som – har jeg erfaret på egen krop – er eminent om dagen også, hvis du har brug for ekstra fokus til en opgave.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...