I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It’s back, ladies, og uh, den har været savnet af mange

Jeg har skrevet det før, men det kan ikke siges for mange gange, hvis du spørger mig. Især ikke når det er koldt og mørkt – og næsten ikke til at komme igennem. Som lige nu.

Kodeordet er varmedunk. Og den gør en verden til forskel for mig.

Det første, jeg gør i øjeblikket, når jeg kommer hjem, er at fylde kogende vand i min og sætte mig med min søn i sofaen og lade dagen falde på plads.

Jeg har altid haft varmedunke derhjemme som jeg har brugt til ømme muskler og maver. Men det var først, da jeg opdagede denne helt særligt bløde, lavendelduftende luksusversion, at det rigtigt gik op for mig, hvor meget glæde, man kan have af sådan én.

Jeg bruger den til kolde morgener og kolde fødder, til at varme sengen op inden jeg skal sove, til at stresse af, til at lulle i søvn og ja, bare til hygge. Den gør de kolde måneder så meget lettere at komme igennem.

Derfor er det også med den største glæde, at jeg skal fortælle, at de fine varmedunke er tilbage på hylderne hos os, og jeg kan kun på det varmeste anbefale dem (pun intended).

Og jo, man kan sagtens finde en gummivarmedunk frem fra gemmerne eller billigt hos isenkræmmeren, vikle et frottéhåndklæde om og komme et par lavendeldråber på – det er bare ikke helt det samme som denne bløde, varme velourpude som aer din kind, når du ligger på den.

Tjek den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...