I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Til både sind og negle

Disse naturlige negleolier faldt jeg for allerede første gang, jeg så dem i Paris for nogle år siden. De stod så fint i hver deres æstetiske emballage og jeg kunne ikke vælge. Så jeg købte dem allesammen.

For jo, der er fire forskellige med hver deres tidspunkt på, alt efter hvornår på dagen de skal bruges (og netop denne trend kan du godt forvente at se meget mere af i år).

Det er nemlig ikke bare negleolier, selv om de er helt eminente til det formål og ikke engang behøver at bliver masseret ind – du kører blot hen over neglebåndene med den lille rulle og kan arbejde videre direkte uden videre.

Men det helt specielle ved dem er duftene. Hvert tidspunkt har sin helt egen naturlige aromaterapeutiske duft, der enten vækker dig, kvikker dig op eller beroliger dig alt efter hvad du har brug for. Du kan også bruge dem på pulspunkter for ekstra effekt ligesom jeg ynder at rulle henover nakken i løbet af dagen til at friske op eller om aftenen til at falde hen.

Nå ja, og så ruller du dem selvfølgelig på i stedet for – som med klassiske negleolier – at skulle bruge tid på at massere olien ind. Voila, let, hurtigt og effektivt. Du kan oven i købet arbejde videre med det samme, hvis det er klokken 13:00-versionen, der booster, når du er træt på jobbet.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...