I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Orange is the new black

Søde mandariner. Saftige appelsiner. Stribede badebolde. Solcreme. Og Fanta ved poolen på en varm sommerdag. Når det kommer til sommerens lakker skal det være ‘juicy’ og det skal du tage helt bogstaveligt. Kure Bazaars hotteste orange hedder nemlig lige præcis dét. Juicy.

Brug den alene, eller miks den med den mere koralfarvede Gypsy og Vinyle, der har et touch af pink. Forskellige toner på forskellige fingre er stadig de rigeur.

Tænker du at orange og tone-i-tone ikke er noget for dig, så vil jeg blot minde dig om makeupguru Peter Philips’ 2 tips som jeg noterede mig i Vogue UK på et tidspunkt. Peter Philips var manden bag Chanels kæmpesucces med neglelakker for nogle år tilbage, i dag jonglerer han med farver hos Dior.

Here comes:

1) Jo ældre, du bliver, jo mere bør du eksperimentere med farver

2) Jeg anbefaler altid negle i en medium-længde, der er filet i oval form

3) Jeg foretrækker, når neglelak ikke matcher på hænder og fødder. Jeg kan godt lide fuchsia på hænderne, og så fx rød på fødderne. Jeg kan bedst lide, når det er lidt skævt

Personligt er jeg helt med på dét med det skæve. Jeg har det også bedst, når makeup ikke matcher alt for meget.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...