I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi holder ferielukket i pavillonen (men kun i næste uge)

Alle har brug for lidt sommerferie. Jo, det giver smuk hud og glød. Så vi tillader os at lukke lidt ned for blusset (ikke for blushen) i næste uge og holder således sommerferielukket i skønhedspavillonen i uge 28 fra 9.-16. juli, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen igen (det er kun en uge i år).
Du kan selvfølgelig bestille på onlineshoppen når som helst, du ønsker det. Husk blot at vi ikke sender vi fra dag til dag, som vi plejer, men i stedet et par gange om ugen i ferien, og at det ikke er muligt at hente ordrer i pavillonen i den pågældende uge. Vi har lavet et lille popup-vindue i shoppen og på bloggen, der husker dig på det, når du klikker dig ind.
Men inden vi når så langt, så holder vi selvfølgelig fuldt åbent i denne uge, så du kan nå ned forbi efter solcreme og Vintner’s Daughter (bedste solbeskyttelsesmix hvis du vil undgå pigmentforandringer og solrynker), den fine Glowing Body Oil fra Laouta (der tager dig direkte til Grækenland på et minut), Child-parfume og Kure Bazaar Hippie til Roskilde Festivallen, Malletts eminente Salt Spray og Amlys yndlingsmists.. Nå ja, du kan også nå at få fingre i den meget populære Gua Sha to Go, hvis du vil fortsætte vores Gua Sha Challenge i ferien.
Husk endelig også at afhente allerede bestilte ordrer senest på lørdag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...