I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

The La Mer of Oral Care

Nu vi er ved fine rejsekits, så tjek lige de virkelig fine Lebon-rejsebokse ud. Jeg ynder egentlig at kalde dem for smagsbokse, for i hver af de fine æsker finder du 3 Lebon-favoritter. Hjemme hos os står de side om side, og både morgen og aften kan vi så hver især vælge, hvilken smag vi har lyst til at starte og slutte dagen med (til dem der har børn kan jeg kun sige, at det har gjort tandbørstning så meget sjovere og hyggeligere på denne måde).

Det er ren feriestemning at børste tænder i de fine økologiske tandpastaer med smage, der er inspireret af forskellige idylliske steder i verden. Har du ikke lige sommerferie de første par uger, kan disse tandpastaer tage dig til alt lige fra det legendariske Beverly Hills Hotel i LA til parfumens hjemstavn Grasse i Sydfrankrig, hvor alle smagene er udviklet af et berømt duftfirma fra 1800-tallet.

De fine sommer-tasting-bokse er limited edition, og udover at være en virkelig fin værtindegave til alle sommermiddagene har tandpastaerne den perfekte rejsestørrelse til dine getaways.

Du finder de tre sommeræsker her så længe lager haves.

Fik jeg sagt, at flere prominente internationale medier har kaldt Lebon for ‘The La Mer of Oral Care’?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...