I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Fik du styr på efterårslakkerne?

Vi tager lige en lille smuttur væk fra parisiennerne (selv om jeg stadig har masser med hjem fra Paris at fortælle om – stay tuned). For jeg har fået spørgsmålet fra flere af jer om hvilke lakfarver, I skal investere i her i efteråret. En ny neglelak er og bliver en af de hurtigste og billigste måder at opgradere sin garderobe. Kjolen fra sidste sæson får hurtigt nyt liv og det samme gør et par jeans (jeg var i øvrigt på loppemarked for nylig med kasser af gammelt tøj og her fandt jeg to par af mine gamle Levis-jeans fra 1980’erne som nu hænger på mig igen. De har det perfekte svaj lige nu, just saying, hvis du har nogle liggende).

Efterår og vinter rimer sædvanligvis på mørke laktoner, og selv om den mørkerøde Rouge Noir-stil også hersker dette efterår (min favorit er denne), så er det helt anderledes lyse farver, der præger efteråret. Den trend med dækkende lyse toner, der så småt spirede over sommeren, er vokset til fuldt flor. Vi taler næsten hvide farver med en snert af sandfarvet (som denne her) eller en snert af den lyseste rosa (som denne her). Det er også en trend at lade næsten ens toner pryde forskellige fingre, så det giver en raffineret effekt.

Er du ikke til hverken mørke eller helt lyse, så er den fine næsten gammelrosa også på banen igen. Måske du allerede har den fra sommeren og så er det bare med at beholde den på ind i efteråret også. Denne er et hit.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...