I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi fejrer dagslyset

Det er lyst om morgenen igen (hurra) og det fejrer vi med at forære dig en eksklusiv 10 ml Travelsize, når du køber din Day Light Super-Fine Face Oil.

Den hedder nemlig ikke Day Light for ingenting. Din hud får den fineste glød med ingredienser som granatæblekerner, figenkaktus og buriti – frugten som kaldes for Amazonas største skønhedshemmelighed. Nu kan den også blive din.

Vi taler masser af fugt og antioxidanter samtidig med at ingefærrod toner og beskytter dine celler mod daglig solpåvirkning. Og har du nogensinde tænkt, at ansigtsolie er for fedtet til dig, så er denne perfekt. Den er fjerlet på huden og giver dig samtidig al den næring og glød som kun en olie kan give.

Er det allerede din favorit eller har du længe drømt om at prøve den, så er det nu, du skal slå til. For du får 10 ml oveni som gave, ovenikøbet i den fineste (genopfyldelige) travelsizeflaske til påskeferien, pinseferien, sommerferien eller til weekendturen i sommerhus.

Den fine gave bliver automatisk og synligt tilføjet din kurv, så du kan se den i din ordre (så længe lager haves). Kan du ikke se den i din indkøbskurv, er det fordi vi ikke har flere.

Det er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...