I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sometimes it snows in April

Jeg ville ønske, at vi kunne sige, at det blot var en aprilsnar. Men det er det ikke. Bedst som vi havde fundet de tyndere overfrakker frem og smidt halstørklædet bagerst, skulle vi skrabe bil igen. Der er ikke noget at sige til, at huden er mindst lige så forvirret som vi er.

Må vi fluks minde dig om Le Blue Balm, den fine blå silkebalm, som Odacité selv kalder for en kop kamillete til huden. Perfekt når huden er ja, forvirret og har brug for en beroligende og hjælpende hånd.

Balmen indeholder anti-inflammatorisk gurkemeje, fugtende squalane og plejende bivoks, som giver balmen sin silkebløde konsistens. Olier fra jojoba, hamp og sheasmør sørger for at beskytte hudbarrieren og giver huden glød uden at den bliver fedtet. Og så får balmen sin smukke blå farve – og duft – fra azulene som findes i blå kamille, der desuden virker beroligende.

Alle kan bruge Le Blue Balm, men den er særligt velegnet til sensitiv, dehydreret og inflammeret hud. Og så kan den bruges på mange måder:

 • Som mild øjencreme eller øjenmaske
 • Lokalt på tørre områder, som læber, neglebånd og kinder
 • Som virkelig forkælende håndcreme
 • På kolde dage som kuldebeskyttelse
 • …eller solrige dage som aftersun
 • Som regenererende natmaske
 • Til hals og dekolleté
 • Og sågar som en mild makeupfjerner

Du kan selvfølgelig også anvende den i hele ansigtet, fx som det sidste step i din rutine. Den er drøj i brug, så start hellere med en lille mængde og oplev hvor langt den faktisk rækker. Balmen smelter behageligt ind i huden, så du kan også bruge den i små mængder i løbet af dagen.

Man siger, at blå virker beroligende og det skal du tage helt bogstaveligt, når det gælder Odacités Le Blue Balm. For det er præcis hvad balmen er; beroligende, dulmende, fugtende og ekstremt behagelig på huden.

Perfekt når det pludselig sner i april (og mindst lige så god at have i baghånden, når forårssolen kommer tilbage og overrasker med sin styrke. Faktisk vil vi sige, at det er sådan én, du altid bør have i dit skønhedsapotek).

Ingen Kommentarer

  Efterlad en kommentar

  Du kunne også være interesseret i...