I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Come in handy

Efter vi lancerede vores Hands On Beauty Kit har vi fået en masse spørgsmål fra jer om hænder. For er der et hotspot, udover ansigtet (okay, og håret), vi går op i, så er det hænderne. Det er det førstehåndsindtryk, vi giver andre, mere end noget andet.

Hands On-kittet handler i høj grad om sunde hænder og smukke, ranke af slagsen (hvis man ellers kan kalde hænder dét). I modsætning til de lidt krogede hænder rigtig mange af os går rundt med som følge af konstant ageren på mobiltelefon og skærme. Prøv selv at strække hænderne helt ud og mærk hvordan det strammer (det er her, Hands On-kittet kommer ind og tro os, det gør en forskel).

Men flere har også spurgt om, hvordan man slipper af med pigmentering på håndryggene (dét, der også med et charmerende ord kaldes for leverpletter – jeg har dem selv, desværre, som et levn fra de mange, mange timer, jeg gik med Oskar i barnevognen).

Her er 3 vigtige produkter i den forbindelse:

  1. Solcreme. Naturellement. Hænderne er i sol-fokus meget af dagen. Når du cykler, drikker kaffe i solen, sidder med telefonen, læser en bog i liggestolen. Og vi vasker hænder mange gange, så husk at smøre på i løbet af dagen. Døjer du med pigmentforandringer, kan det være værd at ofre lidt af denne på hænderne også, når du alligevel smører den i ansigtet
  2. Vi sælger den mest som et udsøgt kollagenboost til ansigtet. Den er nemlig fyldt med Amly, en slags stikkelsbær, der er flittigt brugt blandt andet i ayurvedisk medicin til alskens udfordringer lige fra øjne, hud, heling og åndedræt til hårtab og hævdes endda at kunne mindske grå hår. Men brug den også på dine hænder. Det C-vitaminrige Amly-bær er nemlig også eminent til at ensartet pigmentforandringer, og så får du virkelig pæne hænder af den. På med den om aftenen inden du går i seng, og du vågner op med den blødeste og fineste hænder.
  3. Lad os blive ved C-vitamin. Det har nemlig en såkaldt brightening effekt, der hjælper til at ensartet huden og beskytte den mod solens skrappe stråler. Giv din hud en effektiv kur med dette C-vitaminserum som også er absolut anbefalelsesværdigt til ansigtet. Så jo, behandl dine hænder som du behandler dit ansigt. De vil takke dig for det.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...