I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi bliver lige et øjeblik ved Earth Day

Når man ligger midt i Kongens Have er naturen ens nærmeste nabo og dagligt bliver vi mindet om den i alt hvad vi foretager os. De fleste af vores produkter har også, helt naturligt, naturen som sigte og omdrejningspunkt. Det gælder ikke mindst Walden-parfumerne.

I 1845 flyttede filosof og forfatter Henry David Thoreau ind i et hus han selv havde bygget, på bredden af skovsøen Walden Pond i Concord Massachusetts. Der skrev han sit hovedværk Walden – Livet i skovene som handler om naturen og menneskets forhold til den.

Bogen er en klassiker og er kaldt for verdens bedste selvhjælpsbog. Og selv om den er 200 år gammel og med et sprog derefter, er den mere end noget i tiden lige nu med sine lige dele meditation og håndbog i at leve enkelt i harmoni med naturen. Bogen er sågar netop opdateret med det fineste nye omslag, der kun gør den endnu mere relevant for alle os, der søger naturen mere.

Walden-parfumerne er i samme ånd 100% naturlige og håndlavede med kun med de fineste absolutes og essentielle olier, og ligger på alle måder fjernt fra tidens ofte både hurtige og masseproducerede dufte.

Vi har indtil nu kun haft See the Moonlight på hylderne (det er og bliver favoritten af Walden-duftene, hvis du spørger mig), men Walden er så meget i tiden lige nu, at vi har valgt at tage deres to fine parfumesæt hjem her i foråret, så I kan få den fulde Walden-oplevelse.

Vi taler dufte der hedder så poetiske navne som A Little Stardust, Castles in the Air, The Solid Earth, A Gentle Rain … Se dem her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...