I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

I anledning af Earth Day er dette måske lige værd at nævne

Du kender med en vis sandsynlighed allerede vores shampoobar, som er en af de yderst populære produkter på vores hylder. Det kan jeg godt forstå. Den er helt uden dikkedarer som SLS, synteter, parfume og silikone, og så vasker den både dit hår og din hovedbund i balance. Håret bliver lettere, og for de fleste er det unødvendigt med balsam og conditioner, og hovedbunden bliver sund og balanceret. Tro mig, der er mange der døjer med en hovedbund i ubalance.

Men der er mere endnu. Shampoo-baren er 100% vegansk og bionedbrydelig ligesom den er indpakket i genanvendeligt papir. Stop The Water While Using Me som er firmaet bag har nemlig også en større mission med sine produkter. Den handler om at skrue ned for vandforbruget og huske at slukke hanen under tandbørstning og hårvask.

For det er ikke kun selve dine produkter og emballagen, der skal være bæredygtige. Måden vi bruger produkterne på spiller også en stor rolle ift. bæredygtighed. Fx udgør dit vandforbrug når du bruger en shampoo 80% af dens samlede miljøbelastning af produktet.

Så shampoobarens navn og slogan er ikke blot en pay-off. De mener det faktisk når de siger: Stop The Water While Using Me.

Døjer du i øvrigt med et hår og en hovedbund i ubalance, så finder du løsningen her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...