I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Er det dig eller måske én du kender?

Vi søger en praktikant. En selvstændig, kreativ og engageret studerende til et praktikforløb på 6 måneder, her fra sommeren 2021. Her får du lov til at prøve kræfter med masser af forskellige opgaver i vores fine skønhedsunivers, der tæller både kontor, webshop og skønhedspavillon.

Måske er du studerende på en videregående uddannelse indenfor kommunikation, markedsføring eller design, og du drømmer om at arbejde fagligt og hands-on med nogle af de ting, du har lært. Hvis du har erfaring fra skønhedsbrancen, butik eller arbejdet på en webshop, er det et plus, men absolut ikke et krav. Mest af alt søger vi en, der ønsker at engagere og dygtiggøre sig og ikke er bange for at tage fat. Vi er et lille team, og det er vigtigt for os med god energi. Udadvendthed og højt humør er noget vi tillægger stor værdi.

Så drømmer du om at få lov til at prøve kræfter med skønhedsverdenen, og om masser af spændende udfordringer og ny viden i et lille og yderst dedikeret team? Så er du måske vores næste praktikant.

Du kan læse meget mere her, hvor der også er link til ansøgning<<

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...