I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Vi åbner langsomt op i pavillonen

Foråret er på vej, det spirer i Kongens Have og vi åbner igen op i den lille skønhedspavillon fra næste uge.

Det gør vi stille og roligt med begrænsede åbningstider i starten. Vores åbningstider er således tirsdag, onsdag og torsdag fra 11-16, hvor du er hjertens velkommen til at komme forbi os, hvis der er en farve, du gerne vil prøve, en duft du gerne vil stikke næsen i eller for at købe dine yndlingsprodukter. Vi står selvfølgelig også klar med tips, råd og vejledning.

Foretrækker du at fange os online, sidder vi som altid klar på chatten og med vores onlinevejledning. Vi sender fortsat fra dag til dag ligesom vi altid pakker ind så du får samme oplevelse, når du åbner din pakke fra os, som du får når du besøger os i Kongens Have.

Afhentning af ordrer foregår stadig fra vores kontor lidt længere nede ad Kronprinsessegade i nummer 34, hvor ordrer kan afhentes alle hverdage mellem klokken 10-16. Du ringer blot på dørtelefonen til venstre foran porten og så kommer vi ned med din pakke til dig. På den måde skal du ikke stå i kø foran pavillonen for afhentning, men kan let og hurtigt få din pakke. Det får du alt sammen besked om i din bekræftelsesmail fra os.

Skulle du glemme alt om ovenstående og gå forgæves i pavillonen, er du velkommen til at ringe på dørtelefonen til vores kontor lidt længere nede ad gaden i nummer 34. Her er vi alle hverdage mellem 9-16 og kan hjælpe dig. Du kan også altid fange os på hello@ilovebeauty.dk. Vi er hurtige på tasterne.

Pavillonen er lille, og vi tager alle forholdsregler med rengøring og masser af afspritning ligesom vi kun tillader én kunde ad gangen indenfor. Heldigvis er det dejligt vejr og Kongens Have i solen er ikke den værste udsigt, hvis der skulle være en smule ventetid.

Vi glæder os til at se jer både i pavillonen og online.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...