I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kan I mærke det?

Der er forår i luften, morgenerne er lysere og jeg har lyst til at fylde blomster i vaser, krukker og jord. Når jeg går gennem Kongens Have om morgenen spirer det allevegne og det kan ikke vare længe før det store staudebed kaster om sig med forårblomster og krokustæppet foran Rosenborg Slot bliver fyldt med lilla, hvide og orange farver.

Netop disse ture har en helt særlig betydning for mig. Faktisk så stor en betydning at jeg har fyldt dem på flaske. For man kan jo ikke ligge midt i Kongens Have i København, med de smukkeste træer og blomster overhovedet, og så ikke lade sig inspirere. Parfumører har ladet sig inspirere af haver i århundreder, men få har haft en oase midt i byen at lege med som vi har.

Vores bestseller-parfume I Love My Garden er netop essensen af Kongens Have med noter, du finder rundt omkring i haven. Der er klassiske parfumenoter som roser (selvfølgelig), lavendel og liljer, men der er også æbler fra æbletræerne, noter fra fyrretræerne og duften af våde kviste, når det lige har regnet.

Og så er der de lidt mere usædvanlige noter fra Kongens Køkkenhave, som du måske kender. Kongens Have var oprindeligt Christian IVs private lysthave, der supplerede hoffet med blomster, frugter og grøntsager. Kongens Køkkenhave, som du finder midt i haven, er en hyldest til det, og fra den har vi taget enebær, mynte, selleri og agurk blandt andet.

Og hver gang jeg går min runde i haven holder jeg øje med hvilke af parfumenoterne der nu er spiret frem.

Psst … Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med den, kan det måske være svært at forestille sig, hvordan den dufter. Men jeg kan sige så meget, at den ikke dufter som noget andet, jeg er stødt på i parfumeverdenen. Og at alle, uden undtagelse, der har duftet til den, har spurgt, hvor man kan få fat i den henne.

Du kan læse mere her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...