I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Med dette håber vi at februarfuldmånens helt særlige lys smitter af på dig

Faste læsere vil vide at jeg er evindeligt nysgerrig, når det kommer til tendenser og strømninger, og hvad har det så med månen at gøre, tænker du måske. Jo, læs blot videre, så giver det mening.

For efter en årrække med et skønhedsfokus, der har drejet sig om rynker, rutiner og resultater, er vi igen begyndt at søge magien i skønhedsverdenen og alt, hvad den (også) byder på af velvære, ro og feelgood. Personligt er det den del, jeg holder allermest af.

Egentlig er der intet nyt i det. Månen har altid haft en mystisk og mytisk tiltrækningskraft på os. Månens faser hævdes at have indflydelse på mange ting i og omkring os. Biodynamiske haver bliver plantet og passet efter månen, og kvinders cyklus hævdes ofte at være månebestemt.

Men inden du tænker, at det er noget værre hokuspokus, vil jeg blot nævne, at ifølge eksperter er denne slags ritualer langt mere rationelle end de måske umiddelbart lyder. Psykologer har påpeget, at de kan være yderst effektive til at reducere stress og angst, opbygge selvtillid og hjælpe til at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre eller blot at klare en hektisk hverdag.

På den måde passer det jo om noget ind i tiden lige nu, og jeg vil passende benytte lejligheden her til at indskyde at næste fuldmåne er… i dag.

Og det er en helt særlig én af slagsen.

Snow Moon hedder den og står for fornyelse, genoplivning og for at omfavne det nye lys som foråret bringer. Den står også for at vi rejser os, bryder frem og tror på verden omkring os igen.

Det bliver vist ikke mere symbolsk end det.

Så vi vil gerne fejre fuldmånen og lyset og troen på verden igen. Derfor forærer vi den fineste lille limited edition See the Moonlight parfume-roll-on med alle (fuldmåne)ordrer over 499 kr (så længe lager haves).

Det er en ganske særlig og fuldstændig uimodståelig version, vi har fået fingrene i, og vi har kun 50 af dem.

Med dette håber vi at februarfuldmånens helt særlige lys smitter af på dig og alle dem omkring dig. Om ikke andet er det verdens bedste anledning til at prøve en fantastisk duft.

PS: Den fine lille duft bliver automatisk tilføjet din kurv, når du lægger en ordre hos os på produkter til en samlet værdi af over 499 kr (bemærk: hvis den ikke automatisk bliver tilføjet, så er der ikke flere tilbage).

NOTE: Den lille limited edition er allerede revet væk. Men du kan stadig få fingre i selve parfumen her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...