I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
vegansk vippeserum der virker
Ilovebeauty tips

Vippeserummet fra Paris der har fået jer til tasterne

Det er den billigste og hurtigst virkende vippeserum, jeg har prøvet, og der er prøvet mange.

Sådan skriver Louise i sin Story inde på Instagram (jeg har delt det på min, hvis du vil se det). Det er (selvfølgelig) vippeserummet Optilash, hun refererer til, og vi har sprøjtet det ud hos os, siden vi fortalte, at det er vegansk og uden prostaglandin og alle de andre dikkedarer, som jeg i al fald ikke ønsker at smøre på mine øjne (eller andre steder i øvrigt).

Jeg mødte helt tilfældigt Antoine på gaden i Paris, da jeg var dernede forleden (lige uden for Nose som er et tjek værd. De er superarrogante, men har de smukkeste nicheparfumer) og fortalte ham, at hans vippe- og brynsera er faldet gevaldigt i de danske kvinders smag. Det er Antoine, der står bag Optilash/Optibrow og som i stedet for det så omdiskuterede prostaglandin har brugt en særlig sammensætning af peptider og vitaminer, som vækker både bryn og vipper til live, booster væksten og styrker de hår, der allerede er. Det kan du læse mere om her.

Foruden det patenterede polypeptid (en kombination af naturlige peptider) taler vi blandt andet hyaluronsyre, biotin og panthenol, og det har vist sig at have have rigtig gode – og synlige – resultater med op til 66% efter blot 28 dage, hvis du bruger dem dagligt. Og så er Optilash vegansk, klinisk dokumenteret og gennemtestet af franske eksperter inden for oftamologi og dermatologi og serummet er sikkert at bruge også under kemoterapi, graviditet, amning og ekstrem sensitivitet.

Det lyder jo altsammen fantastisk, og mange af jer har spurgt mig om det vitterlig virker lige så hurtigt og effektivt som de konventionelle bryn- og vippesera. Jeg kan selvfølgelig sige, at det virkede formidabelt på mig, da jeg testede det i sommerferien, men jeg tænker, at jeres tilbagemeldinger er så meget mere værd.

De begynder så småt at komme ind nu, her små tre uger efter vi lancerede det. Jeg tænker, at Louises er interessant for alle jer, der har spurgt.

Du kan finde Optilash lige her. Det findes også i en version til bryn.

8 Kommentarer

 • Svar
  Karin Verndal Sørensen
  4. oktober 2018 kl. 11:03

  Kære Charlotte 🙂
  Jeg må have sovet i timen! Hvad er der galt med prostaglandin?
  Knus Karin

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   4. oktober 2018 kl. 15:04

   Kære Karin,

   Så kommer der fluks en update her: Prostaglandin er en ingrediens som eksperterne diskuterer meget. Det er oprindeligt beregnet til behandling af stær, men bruges flittigt i vippe- og brynsera i kosmetikbranchen. Diskussionen går på at det kan medføre visse bivirkninger som irritation, farveændring i og omkring øjet og kan muligvis også påvirke gravide og fødselsveer. Nogle hævder også at brugen i vippe- og brynsera på sigt kan betyde resistens ifm. behandling af stær.

   DR lavede et program om det på et tidspunkt og diskussionen går på forskellige platforme, især i udlandet.

   Jeg synes personligt at det er vigtigt at være opmærksom på, og er glad for at kunne tilbyde et alternativ uden. Så tager man ingen chancer.

   Jeg håber det besvarer dit spørgsmål.

   xxCharlotte

 • Svar
  Karin Verndal Sørensen
  4. oktober 2018 kl. 19:19

  Åh Wow det anede jeg ikke ?
  Det lyder meget seriøst. Jeg smider straks min M2 Beauté ud og går i gang med den du sælger ?
  Tusind tak for updaten kære Charlotte ??❤️

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   6. oktober 2018 kl. 15:33

   Kære Karin,

   Det er i al fald værd at tænke over. Du skal være meget velkommen til at prøve Optilash. Den er helt uden prostaglandin.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Rikke Slot Benyahia
  6. oktober 2018 kl. 18:15

  Kære Charlotte
  Jeg har brugt den hver aften i en uge og der er i hvert fald ingen gener ved den. Glæder mig til at se resultatet.
  Mange hilsner Rikke

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   6. oktober 2018 kl. 18:49

   Kære Rikke,

   Mange tak for din hilsen og tilbagemelding. Det er altid interessant at høre, hvad I synes.

   Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes, når du kommer nogle uger længere frem.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Helene Tvermoes
  15. november 2018 kl. 12:03

  Har nu brugt Optilash i 3 uger and it works på de øverste 🙂 Kunne godt tænke mig at give de underste vipper en tur, men synes ikke jeg kan finde noget omkring dette. Kan du hjælpe med svar på dette tak ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   15. november 2018 kl. 20:43

   Kære Helene,

   Tak for din hilsen, og dejligt at høre, at Optilash også virker for dig. Som udgangspunkt bruger de færreste vippeserum på de underste vipper, men du kan sagtens gøre det, hvis du ønsker længere og tættere vipper her også. Dog vil jeg lige nævne, at meget lange og tætte undervipper kan få dine øjne til at se tungere ud.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...