I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Du får også hjulkrone i denne som jeg tog med hjem fra Paris til jer

Hvis du nogensinde har døjet med tørre neglebånd uanset hvad du har smurt og masseret dem ind i – tro mig, det er mit eget evindelige skønhedsproblem – så er dette din nye ven. I vinterhalvåret er den et must. Om sommeren giver den neglene det dér smukke sunde, velplejede look, hvis du ikke orker lakker.

Det er nyeste skud på stammen i Kure Bazaars neglebar i Bon Marché i Paris, hvor jeg spenderede en del tid i skønhedsafdelingen (Bon Marché har en ret fin nicheafdeling på første sal – servicen er elendig, men produktudvalget er rigtig interessant). Neglebaren ligger lige ned bag lingeriafdelingen, hvis du er på de kanter og her får du den brasilianske manicure, som Kure Bazaar er berømt for. Kort fortalt er den baseret på de fine øko-manicurehandsker som du også kan bruge hjemme selv. De klipper spidserne af fingrene (ja, på handskerne forstås) og ordner dine negle, mens kuren i handsken virker på hænderne.

Men én ting har manglet i manicuren, og den er her nu. En eminent negleolie. Oven i købet er den 100% økologisk, vegansk, good-for-you og baseret på en gammel opskrift som Christian David har fundet frem. Det elsker jeg (også) ved den. De små rosenblade er jeg absolut også til fals for.

Rose Infusion Nail Oil består af ti økologiske olier, suppleret med økologisk rosenolie, der plejer både negle og neglebånd. Olierne kender du ganske sikkert fra din almindelige hudpleje – argan, kæmpenatlys, hamp, hasselnød, mandel og – hurra – hjulkrone, som jeg skrev om i går.

Vi taler fugt, pleje og sundhed til selv de mest skrøbelige negle. Brug den alene – et par dråber om aftenen er nok – eller sammen med Kure Bazaars Super Base, hvis dine negle er ultraskrøbelige.

Nu fås den ikke længere kun i Paris, men også eksklusivt nede hos os i pavillonen i Kongens Have. Og selvfølgelig også online lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...