I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Varmt anbefalet af Eurowoman

Jeg kommer til det lige om lidt. Efterårsritualerne, der tæller alt lige fra nye lakfarver og fermenterede urteteer, der får dig til at trække vejret helt ned i maven, til en renserutine, der er blid og blød ved din hud, så du ikke oplever den tørhed, der ellers ofte følger med køligere vinde. Du får også den nye trend indenfor læbestifter, mit yndlingsbad og min favorit indenfor – milde, blide! – scrubs til ansigtet. Men først vil jeg lige nævne, at jeg – på stor opfordring – har lagt de fantastiske parfumer fra Diana Vreeland ind i online-shoppen. Jeg har haft dem på hylderne i pavillonen i længere tid, hvor mange af jer har haft næse og fingre i dem. En del af jer har dem også allerede på håndleddet. Det har Eurowoman også. Skønhedsredaktør Marie Lodberg har nemlig dedikeret en hel side i det nye nummer til parfumerne (mange tak, Marie!). Maries favorit er Full Galop, der ikke handler om heste, men om Diana Vreelands forkærlighed for galop – en hurtig pardans, der minder om polka. Duften er intet mindre end eminent. Det er de andre også – Smashingly Brilliant, Simply Divine, Perfectly Marvelous … alle er de navngivet efter Diana Vreeland-citater, da hun var redaktør på Vogue og Harper’s Bazaar. Men læs meget mere om alle duftene her<<

Marie Lodberg anbefaler i øvrigt også de fine økologiske tandpastaer fra Lebon i samme nummer. Dem finder du her<<

 

3 Kommentarer

 • Svar
  Eva B
  24. september 2017 kl. 19:39

  Da jeg fandt ud af, hvor lille beautybranchen er i DK, blev jeg meget desillusioneret overfor anbefalinger som denne i damebladene. I kommer til de samme events, rejser måske sammen til arrangementer i udlandet, kender hinanden privat og har ofte arbejdet sammen tidl., så…undskyld, men det virker næsten modsat på mig. Det er absolut ikke en personlig kritik, sådan er det mange steder, kan jeg se.
  Iøvrigt er jeg ikke i tvivl om at dine produkter ER gode. Du har viden og god smag. Men ville jeg overveje at købe Diana V.s parfume eller fx Vinthers daughter, så ville jeg Google internationale reviews fra uafhængige kanaler…sorey, det blev et næsten for ærligt indlæg ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. september 2017 kl. 21:28

  Kære Eva,

  Tak for din hilsen. Det er altid en god idé at tjekke flere kanaler inden man investerer i nye (skønheds)produkter og jeg kan kun på det varmeste anbefale dig at google både Vintner’s Daughter og Diana Vreeland-parfumerne for internationale reviews. Jeg vil nærmest gå så langt som at sige, at du går glip af meget, hvis du ikke gør det. Begge mærker har fået de mest prestigefulde, uafhængige priser og har en meget stor aktivitet fra kunder, der giver deres tilbagemeldinger og oplevelser med produkterne.

  Ift. den danske skønhedsbranches størrelse og nepotisme som vel i virkeligheden er dét, du henviser til, så skal jeg undlade at komme med en længere smøre om det, men blot nøjes med at sige, at ja, vi kender hinanden ligesom man gør i alle andre brancher herhjemme, men jeg kender ingen skønhedsredaktør, der ikke er professionel i sit arbejde. Og i lyset af magasinernes nedgang i disse år, er alle kommet omend endnu mere op på dupperne for at levere det bedste stof til deres læsere og i sidste ende det bedste resultat til deres bagland. Alt bliver målt, vejet og analyseret fra toppen. Det levner meget lidt plads til rygklapperi.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Eva
  26. september 2017 kl. 01:01

  Okay, det beroliger mig lidt. Det var måske også lige skrapt nok skrevet, men jeg bliver nogle gange bekymret for validiteten. Men, som du selv siger, så er det en god ide at tjekke internationale reviews, da særligt med de mere eksklusive produkter. Og i tillæg bruge sin sunde fornuft. Efterhånden får vi der ivrigt læser med, også lidt ide om, hvilke ingredienser og pH-værdi og emballage der er godt kontra skidt. Jeg er også ret sikker på at en dame som Diana V. har et profesionelt image hun ikke vil ødelægge, og derfor er ret obs på en god duft.
  Jeg har ikke tænkt på det med professionalisme – det er klart, man vil jo ikke anbefale noget man egentlig ikke selv synes er godt, det falder også tilbage på bladets ry. Det hjalp endnu mere 🙂

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...