I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Var det noget med en ILOVEBEAUTYboks?

Jeg ved det godt. Det er noget tid siden, der har været nyt på den front herinde, men nu kan I godt begynde at glæde jer. For den ILOVEBEAUTYboks, der kommer i næste uge, er noget helt særligt. De af jer, der følger fast med herinde, vil kende det Beauty Buffet-arrangement, jeg afholder sammen med Uffe Buchard nogle gange om året (måske I har set videoerne), og rigtig mange har spurgt de sidste par gange, hvordan man får fat i de fine produkter, vi præsenterer dér.

Det får I chancen for nu.

På torsdag afholder Uffe og jeg den næste Beauty Buffet. Arrangementet er et lukket arrangement, men produkterne vil du nu kunne få fingre i i ILOVEBEAUTYboksen (eller ILOVEBEAUTY-buffetboksen, om du vil), der kommer i forlængelse af arrangementet. Og det er ikke småting, der er i, kan jeg allerede nu afsløre (tænk collagen, vippeserum, couture-hårpleje, en parfume i en bog og to-faset serum med mere) og vi har denne gang lavet 200 af dem, så det (forhåbentlig) ikke går helt så stærkt som det plejer. Der kommer selvfølgelig også en video.

Men det skal jeg nok skrive meget mere om de kommende dage, og vil du være sikker på ikke at misse den, når den går i luften, så skriv dig op til mit nyhedsbrev lige her.

6 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette K
  3. september 2018 kl. 09:25

  Jeg glæder mig i hvert fald, ikke mindst til videoerne, dem kommer der også nye af, ikke? I to er så gode sammen ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. september 2018 kl. 23:06

   Kære Anne Mette,

   Tak for din søde hilsen. Og der kommer ikke videoer denne gang, til gengæld kommer der noget andet fint i Beauty Buffet-regi, som du kan læse om i indlægget efter dette;)

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  3. september 2018 kl. 11:56

  Det er jeg også spændt på? Charlotte kunne du på et tidspunkt fortælle lidt om det kinesiske the fra shoppen. Jeg drikker normaltvis aldrig kaffe eller the. Men i dit forrige indlæg nævner du disse i en kommentar omkring hvilke ting du selv bruger. ( vitaminer osv) Du nævner noget med at de indeholder probiotika og det lyder spændende. Hvordan bruger du theen og kan den måske også drikkes kold for at få de gode ting derfra. Er nemlig som sagt ikke til de der varme drikke. Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. september 2018 kl. 23:08

   Hvor dejligt at høre, Tanja, Der er nyt i næste indlæg;)

   Jeg vil gerne skrive noget mere om de koreanske teer. I mellemtiden kan du læse lidt, jeg har skrevet om dem, herinde: https://shop.ilovebeauty.dk/products/koreansk-te-terapi-edo-light-tea. Du kan absolut drikke dem kolde.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Eva Pedersen
  5. september 2018 kl. 19:57

  Glæder mig !!!

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   5. september 2018 kl. 23:09

   Hvor dejligt at høre, Eva (og det gør jeg også;)

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar