I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Eller skulle vi kalde den en ILOVEBEAUTY-buffetboks …

Mange af jer har fulgt med i Uffe Buchards og mine skønhedsvideoer de sidste mange modeugesæsoner, hvor vi traditionen tro har åbnet modeugeballet med en lille kavalkade af skønhedssnakke om alt lige fra bedstemors coldcreme og Kirsten Dunsts hår til foundation, der sidder som dine yndlingsjeans. Dem har vi lavet i forlængelse af vores eksklusive Beauty Buffet, for selv om Beauty Buffet kun er for en lille håndplukket skare af kendte danske kvinder, så skulle I selvfølgelig ikke gå glip af alle disse vise (nogle ville kalde dem sjove) skønhedstips og -tanker.

Og nu har vi så taget det endnu et skridt videre. I morgen torsdag holder vi nemlig den 9. Beauty Buffet og med den følger en ganske særlig ILOVEBEAUTYboks – en ILOVEBEAUTY-buffetboks for at være helt præcis – hvor du kan få fingre i de selvsamme produkter som vores VIP-gæster bliver præsenteret for. Uden at afsløre for meget kan jeg godt hviske, at der både er noget med en af tidens hotteste ingredienser (jep, collagen), noget til dit hår som absolut aldrig tynger, noget der får dine vipper til at vokse og dine pigmentforandringer til at mindskes, noget med en serum i dobbelt samt en lille bog der dufter.

Vi tænker at denne beautyboks godt kunne gå hen og blive småpopulær, så vi har udvidet repertoiret og lavet hele 200 af dem denne gang. Den lægger vi op på lørdag. Men følg med herinde og på Instagram allerede i morgen, hvor vi lægger små hints op om produkterne og masser af fotos fra eventen. På fredag lægger jeg videoen op om indholdet i beautyboksen, så du kan se, om det er noget for dig, inden det som sagt går løs på lørdag. Med 100 ekstra bokse skulle det gerne blive en lidt mindre hektisk affære for alle. Har du skrevet dig op til mit nyhedsbrev, så du får direkte besked om det hele?

Ellers kan du let gøre det her.

2 Kommentarer

 • Svar
  Christina ulrikka jensen
  7. september 2018 kl. 10:55

  Hvor er det spændende, ihhhhh altså:-) jeg har fuldt lidt med på sidelinjen, og det er som altid spændende når der er en ny boks på vej, har på fornemmelsen at denne er super lækker.. hvor dejligt og generøs af dig, at du har lavet 100 ekstra, ønsker dig en fantastik skøn dag??

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. september 2018 kl. 11:19

   Kære Christina,

   Tak for din søde hilsen, som var smuttet for mig herinde. Men så blev jeg glad for at læse den nu;)

   Jeg håber, at det lykkedes dig at få fingre i en beautyboks, og ellers lover jeg, at den næste bliver lige så fin;)

   Rigtig god dag til dig.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar