I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Værsgo, så er der serveret (jo, vi taler Beauty Buffet)

I sidste uge løb Copenhagen Fashion Week af stablen i København, med alt hvad dertil hører af festivitas, shows, modeller, mode og ikke mindst backstagetips. Traditionen tro åbnede jeg mandag aften modeugeballet sammen med Uffe Buchard, hvor vi gentog den eksklusive Beauty Buffet for en håndplukket skare af smukke, seje danske kvinder. I den forbindelse har Uffe og jeg selvfølgelig lavet vores sædvanlige lille kavalkade af Youtubefilm, hvor vi denne gang vender alt lige fra bedstemors coldcreme, skincure og drømmespaer i en chokoladeplantage til Kirsten Dunsts hår og foundation, der sidder som dine yndlingsjeans. Nysgerrig? Så er det blot at læne dig tilbage og se det lige her<< Der er 10 små film i alt og jeg lover, at du er klædt på (skønhedsmæssigt), når du har set dem, og måske ved du også lidt mere om Uffe (end godt er). Nå ja, vi har også et par fraklip. Dem kan du finde inde på Instagram (@charlottetorpegaard) lige nu. Og der kommer et par stykker mere.

3 Kommentarer

 • Svar
  Lone H
  7. februar 2018 kl. 15:28

  Har du evt. Adressen på det apotek du anbefaler ? For det skal på må se listen når min datter og jeg skal til Paris til April

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  7. februar 2018 kl. 17:00

  Hej Lone,

  Tak for din hilsen, og dejligt at du har set med;) Jeg kan ikke huske den eksakte adresse, men apoteket ligger lidt skråt til højre på modsatte side, når du står med ryggen til Armani-butikken og har Boulevard Saint Germain og Les Deux Margots på din venstre hånd.

  Det giver mening, når I er der;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lone H
  7. februar 2018 kl. 19:16

  Super. Glæder mig allerede. Tak for hjælpen. God ferie nord på?☃

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...