I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Så er det slut med at fryse

Hvis du er en smule kuldskær (som mig), så kan de kommende dages vejrudsigt virke temmelig skræmmende. Det er iskoldt udenfor – det kan jeg bekræfte, for jeg kørte ind til skønhedspavillonen i morges for at holde lørdagsåbent i dag. Mine bedste våben er min varme heldragt, som jeg aldrig går udenfor uden, og min varmepude. Jeg elsker min varmepude. Det første, jeg gør, når jeg kommer hjem, er at fylde kogende vand i og sætte mig med min søn i sofaen og lade dagen falde til ro. Jeg har altid haft varmepuder hjemme som jeg har brugt til kolde fødder, ømme muskler og maver. Men det var først, da jeg opdagede Holistic Silks bløde, lavendelduftende luksusversion, at det rigtigt gik op for mig, hvor meget glæde, man kan have af en sådan varmepude. Jeg bruger den til kolde morgener og kolde fødder, til at varme sengen op, til at stresse af, til at lulle i søvn og ja, bare til hygge. Den gør de kolde, mørke måneder så meget lettere at komme igennem. Man kan næsten tillade sig at kalde den for min bedste ven lige nu. Jeg har den fine varmepude hernede i skønhedspavillonen og på hylderne i skønhedswebshoppen og jeg kan kun varmt (bogstaveligt talt) anbefale den. Og jo, man kan sagtens finde en gummivarmedunk frem fra gemmerne, vikle et håndklæde om og komme et par lavendeldråber på – det er bare ikke helt det samme …

Du kan finde den her<< (eller kig ned forbi skønhedspavillonen og hav den med dig i sofaen allerede i weekenden)

 

5 Kommentarer

 • Svar
  Karina Jørgensen
  5. februar 2018 kl. 13:22

  Hej Charlotte.
  Du har en boks med mit navn på, som planen er at jeg ville hente hos dig..
  Når ikke forbi før uge 7 – er det ok og har du overhovedet åbent her? 😉
  Mvh Karina

 • Svar
  Katrine Nommesen
  5. februar 2018 kl. 14:26

  Hej Charlotte.

  Jeg var så heldig at få fingre i den sidste i love beauty boxs, og hold da op nogle lækre produkter! 🙂
  Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal bruge Ultra pure solution fra M2 Beauté? Ville du bruge den ligesom en toner/mist og så komme serum, creme osv. på efterfølgende eller ville du blot bruge den efter rens og ikke andet?

  Mvh Katrine

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. februar 2018 kl. 16:25

  Hej Karina,

  Tak for din hilsen, og lucky you;) Vi holder desværre lukket i vinterferien (uge 7), men har åbent onsdag, torsdag og fredag i denne uge, og ellers igen onsdag, torsdag og fredag i uge 8.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. februar 2018 kl. 16:29

  Hej Katrine,

  Tillykke med boksen;) Brug Ultra Solutions ligesom du ville bruge en serum (du kan godt komme din sædvanlige serum over, hvis du gerne vil eller føler, at du har behov for det, men ellers kan den sagtens stå alene). Den skal maks bruges to gange om dagen og altså ikke som en mist, som man bruger løs af. Det er hudpleje på spray.

  Giver det mening?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Katrine Nommesen
  7. februar 2018 kl. 08:02

  Det giver rigtig fin mening. Tusind tak for hjælpen:)

  Mvh Katrine

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...