I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Væbn dig med en kande te og en kende tålmodighed

Vi er nået til kapitel 2 i din lille skønhedsoprydning. Det er tid til at gå til den med mere hård hånd, så væbn dig med en kande te og en kende tålmodighed (og ja, der kan komme tårer, men gør det alligevel).

  1. Vurdér de ting, du er usikker på, ud fra duft, konsistens og struktur. Hvis du bemærker en ændring i farve eller duft eller kan mærke en prikkende fornemmelse på huden, når du smører på, så smid ud. Er du i tvivl, så smid ud. Sortér med hård hånd. Skønhedsprodukter, der er blevet for gamle, kan skabe langt mere skade end gavn på din hud.
  2. Produkter, der stadig er fine og brugbare, har godt af et serviceeftersyn. Tør krukker og pumper af med en Kleenex. Rens makeuppensler og applikatorer med lidt sæbevand eller en særlig penselrens, som sprayes på og fjernes med en fugtig klud. Det bør du i øvrigt gøre med jævne mellemrum. Dine produkter holder langt længere, når alt holdes rent, og du sikrer samtidig, at der ikke kommer unødige bakterier på din hud. Spids også alle blyanter og liners med blyantspidseren, så de er helt rene.
  3. Nu vi er ved makeupremedier, så kig også dem efter i sømmene og smid børster, kamme og pensler ud, der er blevet for slidte, taber hår eller ikke kan ren- gøres ordentligt. Hvis du har de rette remedier, behøver du ikke så mange. Vælg pensler og børster, der kan bruges til flere ting, som fx foundation, pudder, bronzer og blush. Børster af god kvalitet kan holde nærmeste uendeligt og jeg kan selv nøjes med kun tre, der dækker alt, jeg har brug for. Se hvilke lige her.
  4. Er du (også) faldet for cremer, serum eller foundations, som viste sig alligevel ikke at være helt nok for din hud, så kom et par dråber af din yndlingsansigtsolie i hånden og bland det med lidt af cremen, inden du smører på huden. På den måde kan du customize konsistensen, så den passer til dig. Ligger du inde med foundations, der ikke matcher din hud, så bland lyse og mørke sammen til du opnår den helt rigtige farvetone. Har du produkter, der ikke passer til noget som helst uanset hvad du gør, så forkæl dine fødder med dem. De skal bære dig hele livet og fortjener det.

Klik ind igen i morgen for sidste del af skønhedsoprydningsguiden. Det passer lige med, at du kan puste ud til weekenden og nyde dine fine, rene skønhedshylder.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...