I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vågner du tidligere end du har lyst til?

De lyse morgener i øjeblikket, de er virkelig smukke. Og virkelig lyse. Især hvis man ikke lige står og skal op klokken halv fire.

Selv er jeg frygtelig lysfølsom og selv om vi har mørklægningsgardiner i soveværelset, der burde holde alt lys ude, så bliver jeg stadig vækket af de små lysglimt, der slipper ind helt ude i kanterne af gardinet. Ind kommer disse fine sovemasker.

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker sovemasker og flittigt bruger dem både om natten, til powernaps og på lange flyture for at lukke verden lidt ude. Men ikke hvilken som helst sovemaske – tro mig, jeg har været rigtig mange igennem.

En god sovemaske skal være stor nok til at være både behagelig og lukke lyset ude, blød nok til at omslutte ansigtet og helst også fin nok til at have liggende fremme. Det er vores som vi har valgt i de smukkeste Liberty-prints, vi kunne finde. 

Derudover modvirker den bløde silke sovelinjer i ansigtet ligesom silke er kendt for – i modsætning til fx bomuld og hør – ikke at suge fugt fra din hud.

Det er et godt gammelt bedstemortip. Det er søvn som skønhedstip også. 

Sov længe lige her<<

Psst … har du det med at vågne om natten eller (for) tidlig morgen inden du skal op, så hav denne stående på natbordet og spray på din pude for at forlænge din søvnperiode.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...