I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er absolut ikke alle, der får dem på hylderne (men det gør vi)

Følger du med på de sociale medier, har du med garanti ikke kunnet undgå at støde ind i Westman Ateliers nyeste tilføjelse til deres hudplejelinje. Eller tilføjelser, skulle vi måske skrive.

For den første er en Rolls Royce-version af deres allerede populære Skin Activator-serum som allerede mange af jer bruger. Særligt er den velegnet til en sensitiv hud eller hud med rosacea eller perioral dermatitis. Det døjer Gucci Westman selv med, og alt i hendes hudpleje og makeup tager højde for det. Den ‘nye’ Skin Activator har en såkaldt rollerball – en kølende kugle, som masserer, opstrammer og toner ansigtet. Den er eminent til tidens så omtalte lymfedrænage.

Det andet produkt har vi fået et hav af forespørgsler på. Suprême C hedder det og er et udsøgt Vitamin C-produkt, der vitterlig ikke er set magen til. Det er ren C-vitamin af den slags, der ikke er forduftet inden du overhovedet får det på huden og vi taler betydelig minimering af pigmentforandringer i løbet af blot 2-4 uger (studierne taler for sig selv).

Det er ikke alle, der får lov at få dem på hylderne. Men det gør vi. Og de lander begge i morgen mandag den 13. maj på både de fysiske og de virtuelle hylder.

Er du en af de mange, der har spurgt efter dem? Så hold dig endelig til (og lad mig blot sige det således: Jeg har testet dem sammen i en måned. Det er vitterlig noget, der batter).

Det er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...