I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Kollagenboosts, kys til fingerspidserne og de yderst efterspurgte serumfoundations

Det kræver sin cirkushest i øjeblikket at jonglere i en Covid-19-ramt skønhedsverden. Foruden daglige omstillinger for at møde alle krav og retningslinjer med alt hvad dertil hører, sker der også jævnligt ændringer i lanceringer, der bliver udskudt pga. råvaremangel, nedlukninger eller emballageudfordringer. Eller simpelthen fordi et produkt ikke længere giver så meget mening. Som læbestift i en mundbindstid. Eller festmakeup.

Men der er også noget virkelig spændende og kreativt i hele tiden at holde sig relevant. Heldigvis er vores fokus (og har hele tiden været) at skønhed rimer på sundhed, velvære og små pauser, hvor vi kan oplade mentalt såvel som fysisk. Wellness om du vil. Det er også det sigte vi har med alle de (virkelig fine) nyheder, vi stiller på hylderne i øjeblikket.

Hvis du ikke allerede har set de fine sager (vi taler transformerende kollagenboost, kaffe til håret, de smukkeste highlighters, ansigtsmasken som InStyle har kaldt for ‘the powder mask that will change your masking game’, kys til fingerspidserne (og perlemor), ansigtsløft på (japansk) rulle og de yderst efterspurgte serumfoundations til efteråret.

Derudover har vi noget på vej som jeg forestiller mig kommer til at blive noget, vi allesammen har stående på hylden denne vinter. Det står på min og jeg både spiser det og smører det på.

Se det hele her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...