I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Jo, der kommer en adventsboks i år

Tusind tak til alle jer der dagligt spørger om vi lancerer vores adventsboks igen i år.

Det gør vi selvfølgelig. Mere end nogensinde er det vigtigt og nødvendigt at få den lille (skønheds)pause, hvor vi kan lade op mentalt og fysisk, og det er netop hvad vores adventsboks går ud på. At tillade sig selv (og for nogle måske endda finde en undskyldning for) en lille pause hver søndag i advent, hvor det kun handler om dig selv.

Jeg har sagt det så mange gange før, og er du fast læser herinde og på vores øvrige platforme vil du nok have hørt det til hudløshed. Det gør det ikke mindre sandt eller mindre vigtigt at gentage. For når du tager dig kærligt af dig selv, så har du langt mere overskud til at tage dig af andre også. Det er sågar videnskabeligt bevist.

Året i år er ekstraordinært, og det samme bliver adventsboksen. Vi synes at det både kræves og fortjenes.

Så stay tuned. Vi skal nok fortælle meget mere snart (er du ikke allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, så vil jeg varmt anbefale det, så du får direkte besked, når vi har nyt om adventsboksen. Den ryger som bekendt temmeligt hurtigt. Skriv dig op lige her<<)

2 Kommentarer

 • Svar
  Conni Rokkjær
  11. oktober 2020 kl. 23:40

  Kære Charlotte.
  Kan du fortælle hvornår advents oksen kommer?
  Håber det bliver på et tidspunkt hvor jeg ikke er på arbejde og har mulighed for at sidde klar ved tasterne. Tak for altid dejlig nyhedsbrev og inspiration.
  Mvh Conni

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. oktober 2020 kl. 11:36

   Kære Conni

   Hvor dejligt at det faldt i smag. Vi er ved at få det sidste på plads, og regner med at lægge op start/medio november. Vi skal selvfølgelig nok melde grundigt ud på alle platforme.

   Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...