I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Tørbørstning (og min farmors sejlgarnsvanter)

At tørbørstning hører til blandt mine allerypperste skønhedstips er vist ingen hemmelighed (læs blot magasinet Cover i denne måned, hvor jeg udtaler mig om dette), og derfor skulle der ikke meget til at overtale mig til at lægge hud til en god gang tørbørstning hos Samadhi Spa forleden. De, der har læst min første skønhedsbog (og min anden og helt nye), kender til min hang til tørbørstning – verdens billigste skønhedstrick – der virker som massage for hudens blodkar, nerver, væv og dele af muskulaturen. Det hjælper til at knuse fedtdepoter, styrke lymfedrænagen, mindske appelsinhuden og hjælpe udskillelsen af affaldsstoffer fra din krop. Derudover hjælper det kroppen af med de kedelige døde hudceller, så huden holdes glat og blød – og stram. Det er blot at gå i gang, gerne hver morgen, men undlad de hjemmestrikkede sejlgarnsvanter, som min farmor brugte på min søster og jeg, når vi skulle have varmen efter en svømmetur i Emdrupbadet, da vi var små. Lad dig i stedet inspirere af det smukke udvalg fra Slowfashionhouse.com nedenfor. Det gjorde jeg i al fald.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...