I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Bad i Epsomsalt

Hos Samadhi Spa blev jeg også lagt i et blødt boblebad med Epsom-salt. Epsom-salt, der stammer fra den engelske by Epsom, er uundværligt til badekarret, som scrub og til fodbad, fordi det både virker muskelafslappende og udrensende. Supplerer du med en skrubbehandske og en god gang tørbørstning, så får du dobbelt effekt. Det stimulerer blodcirkulationen og gør huden superblød. Hos Samadhi fik jeg en gang massage med en økologisk detox-olie, men har du ikke lige en massør og en detox-olie ved hånden, så brug en økologisk kokosolie fra helsekosten. Det nærmest smelter på huden.

8 Kommentarer

 • Svar
  Mie
  9. juni 2013 kl. 23:20

  Kære Charlotte,

  Den kommentar har såmen ikke meget at gøre med indlægget, andet end at jeg også er fan af tørbørstning! 🙂
  Nej, jeg ville egentlig bare lige fortælle dig, at jeg havde købt hørprodukter fra Less is more til mit hår, og det har aldrig været så glanstfuldt og blødt før, dog hjælper Mason Peaspn børsten også lidt på det, hihi. Normalt havde jeg svært ved at styre mit hår, da det er kraftigt, og frisørerne ønskede altid at tynde i det, hvilket der aldrig kom et pænt resultat ud af. I stedet har shampooen tæmmet mit hår, så ikke med fortyndelses af håret til mig! Tak for hjælpen og tippet!
  Til sidst har jeg lige et spørgsmål vdr. neglelak. Jeg tager til New York om en lille måneds tid og så skal fingerne jo været lakeret. Mit problem er dog, at min neglelak har tendens til at skalær efter to-tre dage, hvilket irriterer mig. Kan du anbefale et mærke, der måske også er en smugle “sundt”? Eventuel forhandler eller lignende må også du også gerne informere mig om! 🙂

  Tak for hjælpen!
  Kh Mie

 • Svar
  Louise Eriksen
  10. juni 2013 kl. 17:39

  Vil du anbefale at tørbørste en lidt sart hid på kroppen? Eller bare bruge en bodyscrub i stedet for?
  Jeg ved godt at du har skrevet om det før men kan du ikke overveje en guides om gode solcremer? For vel ikke alle er lige gode til at beskytte. Og jeg er så ekstrem sart at selvom jeg bruger faktor 50 i ansigt og på kroppen bliver jeg rød.

 • Svar
  Kirsten V Nielsen
  10. juni 2013 kl. 20:08

  Jeg bruger ofte hamphandsken i badet. Er tørbørstning med hamphandsken bedre?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. juni 2013 kl. 12:20

  Hej Mie,

  Tak for din tilbagemelding. Hvor dejligt at det fungerer så godt for dig! Mht. lakker, så vil jeg da anbefale dig at få en Shellac – den holder nogle uger, og så behøver du ikke at tænke på det overhovedet. Shellac får du hos en række klinikker landet over, fx hos Silkyway i Lars Bjørns Stræde i KBH.

  Og ellers er New York jo manicurens by. Så hvorfor ikke få det gjort derovre!

  God tur, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. juni 2013 kl. 12:26

  Kære Louise,

  Hvis din hud er supersart, så skal du i al fald vælge en blød børste. De fleste har glæde af tørbørstning, men gå lidt forsigtigt til værks. Huden må gerne rødme lidt af cirkulationen, men helst ikke af irritation.

  Jeg skal absolut gerne have en solcremeguide i tankerne. I mellemtiden kan du finde mine favoritter her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/3-solcremer-jeg-altid-bruger/2010/07/. Solbriller og en hat giver også god beskyttelse. Der er mange fine solhatte på hylderne i denne sæson.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. juni 2013 kl. 12:27

  Kære Kirsten,

  Det giver en bedre effekt, når du børster huden, inden du går i bad. Typisk gør man sig også lidt mere umage. Men jeg tager også indimellem handsken med i badet, når jeg har travlt.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Nina
  14. juni 2013 kl. 13:13

  NU skal jeg altså i gang med det der tørbørstning! Har ellers været for doven i lang tid, men med alderen er det som om, at kroppen bliver mere og mere trængende, suk….

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. juni 2013 kl. 08:27

  Hej Nina,

  Ja, kom i gang! Det er vitterlig verdens bedste og billigste skønhedstrick. Og yderst vanedannende, når du først er i gang.

  God tørbørstning, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...