I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Epsomsalt og tørbørstning

I går gjorde jeg noget ved dem. Dagdrømmerierne om afslapning og luksus. Jeg tog imod en invitation til en spabehandling i Samadhi Spas helt nye lokaler i en stor, gammel herskabslejlighed i Rådhusstræde i København. Jeg har været hos Samadhi før for en del år siden (min søster sværger til dem!), men havde i virkeligheden glemt alt om, hvor hjertevarmt og beroligende stedet er. Jeg startede med et lille morgenkomplet klokken 10, og da jeg gik ud derfra klokken halv to, var det med ro i sindet og ja, en del døde hudceller lettere. Jeg fik nemlig lov at lægge krop til Samadhis helt nye detox-behandling, der inkluderer tørbørstning (min all time skønhedsfavorit), infrarød sauna (ret fantastisk), boblebad med epsomsalt (også en favorit), scrub og en virkelig god massage. Jeg skriver mere om det hele de næste par dage, inklusive hvordan du selv kan få glæde af nogle af tingene hjemme, hvis du ikke lige er på københavnerkanter.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...