I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Sådan kommer du til Marrakech på et øjeblik

Jeg er ikke helt færdig med Marrakech. Og det er alle andre åbenbart heller ikke. For jeg fandt netop en anbefaling fra skønhedsbloggen Into The Gloss på (endnu) en kasbah i Atlas-bjergene à la den, jeg besøgte, da jeg var der, og da jeg fortalte April fra Vintner’s Daughter, at jeg havde været afsted, fik jeg denne besked: Would you believe Marrakesh is where this face oil journey started for me about 10 years ago? I went to see the Majorelle Gardens and came back with a face oil addiction. It is such a special place!!! Og det er et særligt sted, der inspirerer til kreativitet, nye tanker og ja, til en ganske særlig ansigtsolie (vi har i øvrigt fået en helt frisk forsyning hjem i dag – få fingre i den her). Og til en parfume. For også Diana Vreeland var fascineret af Marrakesh. Menneskene, duften og lyset. Faktisk så meget at hendes barnebarn Alexander Vreeland har skabt den helt særlige iris-oud-duft Daringly Different i denne ånd.

Har du ikke lige en Marrakesh-tur i kikkerten, så tager Daringly Different dig direkte derned på et øjeblik. Jeg går og småsprayer med den i pavillonen i disse dage, så kig forbi, hvis du har brug for at drømme dig lidt væk. Og er du ikke i nærheden af Kongens Have, så får du fingre i Marrakesh (aka duften) lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...