I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tørre vinterlæber? Så er det ikke læbepomade, du skal ty til som det første

Det er sæson for tørre vinterlæber. Det er som om at læberne automatisk bliver tørre, så snart træerne begynder at slippe deres blade (måske er det noget i luften). Det betyder, at vi fylder skuffer, tasker og læber op med læbepomader af enhver slags (vi kan kun på det varmeste anbefale denne). Men i virkeligheden er læbepomade ikke det første, du skal ty til, når læberne sprækker.

Det første, du skal gøre, er få fingre og læber i en lipscrub.

Det kan lyde som et overflødigt skønhedsprodukt af den slags, der bare ender i skabet. Det er det ikke. Det lover jeg. Tværtimod vil det gøre en verden til forskel for dine læber. Du vil føle, at du får så meget mere ud af din lipbalm, der langt lettere trænger ned og gør sit arbejde, når læbeoverfladen blidt er skrubbet rent.

Oven i købet er det en udsøgt fornøjelse.

De lipscrubs, vi elsker hos os, er skabt af fine olier og økologisk rørsukker, der giver en helt blid exfoliering – lige til at spise i øvrigt, hvad der er vigtigt, når det handler om, hvad du kommer på din læber og potentielt i munden. Jeg elsker den med lavendel/mint, men rose er dejligt beroligende og den med nordiske bær er perfekt, hvis man er en slikmund.

Find dem her<<

Psst … bonus, når du blidt skrubber læberne, er at de får mere farve af cirkulationen OG bliver mere fyldige at se på. Og bruger du farve på læberne, så ligger det så meget finere og mere holdbart, når du har exfolieret. Win-win.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja Olesen
  29. oktober 2021 kl. 09:29

  Elsker min med rose. Den bliver helt sikkert et genkøb for den er sååå lækker. Kh. Tanja 😚😚👌🌸🌸

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   29. oktober 2021 kl. 15:39

   Hej Tanja,

   Den med rose er også virkelig dejlig. Det var den første, de lancerede, og rent faktisk dét produkt, jeg selv lærte Henné at kende igennem.

   Rigtig god skrubbefornøjelse.

   Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...