I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Back in stock (endelig)

I er mange, der har ventet tålmodigt på vores fine brynserum. Så dette er blot en servicemeddelelse til alle jer.

Optibrow er nemlig endelig tilbage på hylderne både online og i skønhedspavillonen.

Er du ikke en af de mange, der allerede har fået mere fyldige bryn af den, kan jeg kort fortælle, at den er helt uden prostaglandin, som vi undgår hos os. Langt de fleste sera til bryn og vipper er baseret på denne ingrediens, som af eksperter anses ikke kun som hormonforstyrrende, men også har påvirkning på allergi, øjenfarve mv. Derfor har produkter med prostaglandin naturligvis ikke plads hos os.

I stedet er den baseret på særlig sammensætning af peptider og vitaminer, der både vækker bryn og vipper til live, booster væksten og styrker de vipper, der allerede er. Foruden det patenterede polypeptid (en kombination af naturlige peptider) taler vi blandt andet hyaluronsyre, biotin og panthenol, og det har vist sig at have have rigtig gode – og synlige – resultater med op til 66% efter blot 28 dage, hvis du bruger dem dagligt.

Så ja, den virker akkurat lige så effektivt som andre brynsera, blot uden dikkedarer.

Optibrow er vegansk, klinisk dokumenteret og gennemtestet af franske eksperter inden for oftamologi og dermatologi og serummet er sikkert at bruge også under kemoterapi, graviditet, amning og ekstrem sensitivitet.

Og så er den som sagt tilbage på hylderne.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...