I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

For nylig blev jeg interviewet til Femina i Sverige

… der gerne ville høre mere om vores genbrugelige renserondeller. Så nu er også en masse svenske kvinder i gang med at rense deres hud med de fine rondeller med ugedage på. Både bæredygtigt, praktisk og med et lille twist af humor, som vi er kendt for hos os. Jeg tænker, at det er de færreste af jer, der lige kommer forbi et svensk Femina, så jeg tillader mig at gengive mini-interviewet her.
Hvordan kom du på idéen til I Love Beauty Cleansing Routine Pads?
 
Vi forsøger at være så bæredygtige i alt, hvad vi laver, som muligt og det er ingen hemmelighed at daglig brug af vatrondeller medfører et gevaldigt spild. Gennem lang tid ledte vi derfor efter bæredygtige renserondeller til vores hylder. Men det var ikke sådan at finde nogen, der opfyldte alle de krav, vi har til dem. Bevares, der findes mange derude, men så fnuldrer de, krymper i vask eller er for små og glider ud af hånden, når man bruger dem. Samtidig ville vi gerne være med til at gøre renserutinen bare lidt sjovere. Så vi lavede dem selv
Hvad gør dem specielle?
De er store. De har lomme til to fingre, så de let kan holdes fast, når du bruger dem. De kommer i en fin vaskepose som både er perfekt til at opbevare dem i og til at holde styr på dem, når du vasker dem. Men allermest er vi glade for at have gjort det let for alle at huske deres renserutine hver dag, for vi har sat ugedag på hver af dem akkurat som de ugedagstrusser, man havde, da man var barn (og som Stella McCartney gjorde moderne igen for nogle år siden). Vi har oven i købet lagt et par ekstra dage i posen. Spaday til din søndagsspa. Anyday til at have i baghånden og Yesterday, hvis du skulle have sprunget rensningen over en dag. De er superpopulære blandt vores kunder. 
Hvilken type produkter passer de bedst til?
I virkeligheden kan du bruge dem til det meste som du ellers ville have brugt vatrondeller til – rensebalm, renseolie, eksfoliering mv. Neglelak og lakfjerner duer de dog ikke til.
Har du et særligt tip til brugen?

Vores renserondeller er lavet af økologisk bomuld og hampefibre, der gør dem virkelig holdbare, blide mod huden og samtidig er hampefibrene gode til at eksfoliere huden mildt. Det er lidt ligesom de økologiske muslinklude, der også er meget populære i øjeblikket i stedet for frottéklude, der let kan være lidt hårde ved huden. Muslin og hampefibre er et godt gammelt bedstemortrick til smuk glød og rosenkinder.
Andre gode og enkle tips til hvordan man kan blive mere klimavenlig i sin skønhedsrutine?
Absolut. På vores hylder tilbyder vores makeupmærker refill-systemer, så du genbruger emballagen mange gange og blot køber refill, når du skal have nyt. Vi taler eksklusive clean beauty makeupmærker som Kjær Weis, der har gjort refills cool. Æskerne kan også genbruges til smykker eller vitaminpiller. Genbrug også emballagen fra andre af dine skønhedsprodukter. Som glasset til dine duftlys, der er perfekt til makeuppensler eller små potteplanter.
Vi sælger shampoobarer, der er skabt helt uden vand, så de både er langt mere miljøvenlige i produktion og transport – en shampoobar svarer til to flasker almindelig flydende shampoo. Og på vores shampoobar står der: Stop the water while using me. Det er også en god måde være mere bæredygtig på. Lige at huske at slukke vandet, mens du skummer håret ind. Og kroppen eller børster tænder.
Herudover er de fleste af vores produkter multi-produkter, der kan bruges til flere ting, så du behøver færre produkter. Det er altid en god rettesnor. I det hele taget er ‘skinification’, altså at simplificere sine skønhedsrutiner en kæmpetrend, der både kommer din hud og miljøet til gavn.
Psst … må jeg tilføje, at de fine Facial Pads er en fin, bæredygtig og betænksom værtindegave her op til de næste måneders festivitas?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...