I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

To this day, no one does skin like Gucci (velkommen til Westman Atelier)

Vi sætter aldrig noget på hylderne hos os uden at have et personligt forhold til mærket eller produktet. Det gælder også Westman Atelier, hvor jeg har haft fornøjelsen af at møde kvinden bag, Gucci Westman, adskillige gange i min tid som skønhedsredaktør. Både i Paris og New York, hvor jeg har fundet hende enten backstage til shows for modehuse som Louis Vuitton eller Oscar de la Renta (og selvfølgelig backstage til Rag&Bone, som hendes mand står bag) eller med en smuk berømthed i stolen.

Jo, vi taler Michelle Pfeiffer (hun lever ikke uden denne), Anne Hathaway, Jennifer Aniston (Anistons favoritprodukt er dette), Gwyneth Paltrow (der havde denne på til sit bryllup) og Cameron Diaz, der har sagt: ‘To this day, no one does skin like Gucci’. Og det er jo lige præcis, hvad vi gerne vil have, smuk naturlig hud, også selv om den har fået en lille hjælpende hånd med lidt makeup.

Produkterne er skabt som en hybrid mellem hudpleje og makeup og kommer i den fineste indpakning. De veganske og rene produkter kan benyttes af alle hudtyper og henvender sig også til rosacea, da Gucci selv har diagnosen og og derfor styrer uden om alt der kan irritere denne hududfordring. Du kan derfor roligt kaste dig ind i både de über-populære foundation-sticks og de mindst lige så populære blush-sticks (uden at være bange for at rødme mere end godt er. Gucci anbefaler selv Chouchette og bestselleren Petal til rosacea-hud).

Jeg skal nok skrive meget mere om Westman Atelier. Dette er blot et lille shout out til alle jer, der har ventet tålmodigt. Klik fluks her – eller kig forbi vores Summer Beauty Market, hvor du kan kigge nærmere på de fine produkter. Kigger du forbi i dag eller i morgen mellem 11.00-15.00 står vores makeupartist Mette klar til at hjælpe med tips og farver.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...