I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

And the rest is history

Jeg har mødt Gucci Westman adskillige gange gennem mine år som skønhedsredaktør på hhv. Eurowoman og Cover, for i mange år huserede hun backstage til de internationale modeuger og stod som afsender på den smukke hud hos modeller som blandt andre Coco Rochas, Lily Doanaldson, Jessica Stam og vores egen Freja Beha, når de trådte ind på podierne.

Første gang, jeg interviewede Gucci var i Paris, da hun netop var udnævnt til International Artistic Director for Lancôme tilbage i 2004, hvor hun i en årrække stod bag makeupkollektioner og, ikke mindst, den nye energi og hype, der hurtigt blev en del af mærket. Hun er halvt svensk og vi tog interviewet på dansk-svensk, mens hun fortalte, at familien så ofte som muligt holder ferie dér.

Hun fik sit gennembrud, da hun – kun få måneder inde i sit forløb på makeupskolen – blev hyret af topfotograferne Bruce Weber og Annie Leibovitz, og siden har hun figureret i rulleteksterne på film som Buffalo 66 og Being John Malkovich for blot at nævne få. Mere kendt er hun for perlerækken af stjerner på sit CV, hvoraf mange af dem er personlige venner i dag. Natalie Portman, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer, Cameron Diaz, Gisele Bündchen, you name it.

Siden har jeg interviewet hende, da hun var Creative Director for Revlon og senere backstage i New York, hvor hun stod for makeuppen (selvfølgelig) til sin mands show. Hun er gift med David Neville, der sammen med Marcus Wainwright, står bag det newyorkerbaserede kultmærke Rag & Bone. De er helt tydeligt et cool match, og parrets historie er mindst ligeså interessant for medierne som deres karrierer. De mødtes i New York i 2004 gennem fælles venner, men havde begge travlt med hver deres karriere, så der gik et halvt år, før David mødte op ved Guccis dør. Han friede i Central Parks Sheep Meadow, og brylluppet blev holdt i den lille franske by Cordes-sur-Ciel i sommeren 2006. I dag har de 3 børn, der alle, hver for sig, har været med til at sætte deres præg på produkterne i Guccis makeupmærke Westman Atelier som på ingen tid er blevet et af de mest succesfulde upcoming og eftertragtede makeupmærker overhovedet.

Det står nu på hylderne hos os og, som med alle andre mærker og produkter, giver det så god mening.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...