I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Det er World Kindness Day (og vi sender lidt særlig glitter med alle ordrer)

Det er World Kindness Day i dag. Skulle vi ikke benytte den fine lejlighed til at sende et ekstra smil eller en hilsen til én, hvor hvem det betyder alverden? Tiden er mørk nok for mange og tonen på de (sociale) medier hård og kategorisk. Måske dagen i dag kunne give os alle en god anledning til lige at stoppe op og sende en ekstra kærlig tanke. Måske endda gøre en lille god gerning.

Det behøver ikke at koste andet end din tid. Det kunne være at gå en tur med din venindes baby i barnevognen, mens hun tager sig en ganske sikkert tiltrængt lur på sofaen. Eller at sætte en pose med mad foran døren hos dine sygdomsramte venner. Måske kunne du fylde badekarret med velduftende olier til din kæreste, og sætte et Do Not Disturb-skilt på døren. Eller blot sende en sød SMS til én, du ikke har talt med længe.

Kindness. It doesn’t cost a damn thing. Sprinkle that shit everywhere.

Sådan lyder et citat, der florerer indimellem på Instagram. Vi kan desværre ikke komme forbi jer alle i dag med te og hilsner. Men vi kan tage citatet ad notam og sende jer lidt ekstra sprinkle på dagen. Med alle ordrer i dag lørdag vedlægger vi den fine, glitrende (og yderst attraktive) Kure Bazaar Limited Edition Glitter Nail File som gave. Du behøver ingen kode. Vi vedlægger automatisk den fine Glitter-neglefil i din indkøbskurv (og jo, det er den professionelle, og virkelig gode, neglefil, som Kure Bazaar bruger på deres neglebar i Paris – blot tilsæt det fineste glitter).

Det gælder selvfølgelig også, hvis du handler i skønhedspavillon lørdag.

Rigtig god – og kind – dag til alle.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...