I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Til alle jer, der har spurgt (det er disse, jeg havde på)

Der er mange, der har spurgt, hvilket læbeprodukt, jeg havde på i videoen for 3. søndag i advent – og hvilken neglelak og øjenskygge. Jeg iler fluks med info her.

Neglelakken er Kure Bazaar Vogue. Det er den smukkeste mørkerøde og fransk Vogues signaturfarve (det er den, du altid ser som den gennemgående farve i magasinet). Altid chik og passende.

Den røde læbestift er Westman Atelier Lip Suede Rouge i den tomatrøde farve (jeg elsker den, den sidder bare uden på nogen måde at være tør som mange andre holdbare læbestifter er det. Det er den, Gucci Westman kreerede til en forside til amerikansk Vogue, hvor hun skulle finde en rød læbestift, der matchede alle aldre, fordi Reese Witherspoon var på forsiden med sin mor og datter).  Den kan varmt anbefales.

Øjenskyggen er duppet på. Det er Westman Ateliers Eye Pods Single i farven Tabac. Det er en smuk gylden tone, der blot giver en smule spil, hvis du dupper den på, som jeg har gjort. Bruger du pensel til at lægge den på med, kan du få den fulde farveeffekt. Den fås i øjenskygge-trioen, der hedder Les Jours, men lige nu har vi den som single øjenskygge her.

Nå ja, og så er min faste go-to denne (på kindben og næseryg, i inderste øjenkrog og på amorbuen. Never leave without it).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...