I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du kan sagtens nå det

Postnord lover, at alle pakker, der sendes ud senest den 21. december når frem til jul. Så er du en last-minute julegaveindkøber, så skriv dig endelig denne dato bag øret. Vi vil dog meget gerne appellere til, at du køber dine julegaver lidt før, så vi er sikre på, at vi har, hvad du skal bruge (der begynder så småt at være udsolgt på vores særlige holiday editions). Du kan afhente onlineordrer hos os frem til den 23. december klokken 14.00, så er du sent ude, så er der her et par ekstra (online)dage at løbe på.

Når du køber online, giver det os samtidig god tid til at pakke dine julegaver smukt ind, og vi har i år lanceret en julegaveindpakning smukt med bånd og fine til/fra-kort som du let og ganske gratis kan tilvælge, når du bestiller.

Se mere her<<

Vi sender altid samme dag, hvis du bestiller inden klokken 15.00 på hverdage og lægger du din ordre i weekenden, sender vi fluks om mandagen. Vi gør os nemlig yderst umage med, at den oplevelse, du får hos os online, er mindst lige så personlig, god og ikke mindst hurtig som den, du får, når du besøger os i skønhedspavillonen.

Derfor sidder vi også klar på tasterne på chat og mail, hvis du har spørgsmål undervejs eller der er noget, du ikke kan finde. Og vi er hurtige til at svare. Vi synes nemlig ikke, at der er noget værre end at vente på svar. Eller på pakker.

Fik vi sagt, at 97% af vores pakker lander allerede næste dag?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...