I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

They’re back!

Da vi satte dem på hylderne slut januar, advarede vi alle. Det er vanvittigt vanedannende hårprodukter, og det tog ikke meget mere end et par uger før vi havde ryddet hele det europæiske lager for produkter. Til lanceringen kaldte vi det for ‘your best hair yet’ og vi har ikke tal på de mange tilbagemeldinger, vi har fået fra jer, om at det rent faktisk er lige præcis dét, det er. Jeres bedste hår til dato.

Og det kan du nu få igen, for de fine hårprodukter er tilbage på hylderne nu.

Det gælder favoritten Deep & Light Scalp Cleansing, der er en dybderens til din hovedbund som du aldrig har prøvet magen til. Når du masserer produktet ind føles det rensende, nærmest kølende og opfriskende, takket være en helt mild duft af eukalyptus og pebermynte. Fornemmelsen bagefter er helt rent, let hår og en hovedbund, der kan ånde og føles behagelig og i balance. Effekten varer faktisk overraskende længe.

Og Wake Up Shampoo og Wake Up Treatment, som … lad os bare sige det helt enkelt: Prøv dem, og du vil vide præcis, hvad vi mener. De helt unikke hårolier er også tilbage på hylderne.

Her er de samlet og med fare for, at du falder for hele serien, så vil vi blot sige.

Klik ind.

Don’t miss.

Dit hår vil takke dig for det.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...